Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


HDMI преходник за Iphone и Ipad CA111

32,00 лв

HDMI преходник за Iphone и Ipad CA111 #01557

Особености

Това устройството представлява мини, портативен адаптер, който Ви позволява да направите връзка между телефона си и голям HDTV телевизор, за да се насладите на висока резолюция и прекрасна картина.
От страна се намира HDMI конектор, а от другата са свързани конектор за Iphone с 8 пина и USB за зареждане на смартфона или включване в компютър или лаптоп.
Устройството работи с телефони използващи операционна система IOS версия 8 или по-горни. Съвместимо е с сериите Iphone 7, 6 и 5, както и с Ipad Air, Mini или Pro. Още една от възможностите е да се включите и Ipod 5 генерация.
Изделието Ви позволява да предавате картина и звук на голям екран, като се свържете и с монитор или прожектор, които поддържат това свързване. Така ще можете да гледате филми, видео или графики директно от телефона си с идеална видимост и качество.
С продукта можете да използвате всичките си приложения, като YouTube, браузър, Spotify или плейъри и да се насладите на качествена картина и звук в голям мащаб.

Екстри

За да направите връзка не е необходима предварителна инсталация или настройка – продуктът работи веднага след като го включите. За разлика от други подобни устройства, предлагани на пазара не се нуждаете от интернет свързаност, достъп до Wi-Fi, хотспот или мобилен интернет. Преходника работи автономно независимо от това, къде се намирате.
Той поддържа видео с качество до 1080p, а трансмисията е мигновена – без забавяне в сигнала, отклонения или шум. С него освен видео ще предавате и звук, като поддържа 8 канално аудио, необходимо за съвременното домашно кино.
С този продукт ще гледате филми, слушате музика, ще използвате различни апликации на телефона си, докато имате прекрасни видимост на HD телевизора или монитора си.
Поддържа AirPlay и огледално свързване с Apple TV, като синхронизацията със смартфона е пълна и екранът се превръща в мобилно устройство.

Приложение

За да използвате адаптерът е необходимо да включите едната му страна към входа в телевизора и 8 пиновият конектор в телефона си. USB накрайника служи за захранване по време на трансфера на данни, като можете да използвате всеки източник на енергия със същия изход – например външна батерия или зарядно за смартфон. Зареждане не попречва на трансмисията и може да се случва, докато предавате съдържание. За връзката не се нуждаете от никакви допълнителни приложения.
Кабелът е с голяма дължина от 2 метра, а зареждащия с дължина 1 метър. Преходника е идеално и много практично решение, което Ви прави независими от лаптоп или компютър. Мобилното устройство е всичко, от което се нуждаете. Можете да използвате конвертора вкъщи, за домашно кино или в работна среда- за презентации.

Технически характеристики

 • Преходи: HDMI, 8 пинов;
 • Зареждане: Чрез USB;
 • Дължина: Макс. 2 м;
 • Съвместимост: Iphone 7,6,5; Ipad Air, Mini, Pro; Ipod 5;
 • Изисквания за операционна система: IOS 8 или по-горна;
 • Екстри: AirPlay, огледално свързване ( Mirroring );
 • Аудио: Версия 7.1 – 8-канално съраунд аудио;
 • Резолюция: 1080p или по-ниска.

Какво ще намерите в пакета

 • HDMI преходник Maificos;
 • Технически инструкции за употреба;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
2019-01-10

Сайтът е прегледен, цените са достъпни и отношението на консултантите е адекватно и уважително.

  2018-12-21

  Добре е

   2018-03-11

   Приател ви препорача

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Преходници

    Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.