Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект метална манерка за алкохол, чашки и табакера България

12,00 лв

Комплект метална манерка за алкохол, чашки и табакера България #04234

Особености:

Предлагаме Ви една нестандартна идея за подарък, подходящ за юбилей, ергенско или моминско парти, сватба, рожден ден, имен ден или просто, за да зарадвате някого. Това е топ изненадата, с която няма как да сгрешите – комплект метална манерка за алкохол, чашки и табакера България. Употребата им ще накара притежателят им да се почувства наистина специално.

Описание:

Целият комплект е специално предназначен за любителите на глезотийките и за ценителите на качествения алкохол. Заради интересната си визия, той е изключително подходящ подарък за заклетите патриоти, както и за спомен от България на Ваш приятел чужденец. А в случай, че не живеете постоянно в родината, той ще Ви навява топли спомени за прекараното време там. Еднакво ще се хареса, както от дамите, така и от господата. Това е идеалното допълнение към всяко парти, а и дори не е нужен повод, за да влязат в употреба всички части.

Как функционира?

Налейте в манерката от любимото питие. Капачката я затваря много плътно и няма опасност да се разлее напитката, която е вътре в нея. Поканете близък приятел. Заредете табакерата с цигари. И се насладете на момента. Целият комплект може да се използва и като страхотна декорация в дома Ви. Почиства се лесно. Никоя от частите не е препоръчително да се мие в миялна машина.

Дизайн:

Манерката е изработена от неръждаема стомана. Има черна кожена подвързия, върху която е изобразен българският флаг. Има и декоративен шев. Чашките към нея са два броя. Те също са изработени от стомана. „Облечени“ са в черна изкуствена кожа и са декорирани с трибагреника. В допълнение имат декоративен шев.. Табакерата е черна на цвят. Формата ѝ е правоъгълна. В предната си част има българското знаме и надпис Bulgaria. Целият комплект се съхранява в красива кутия. В основа ѝ има оранжев сатен, върху който всяка част си има предназначено място. Размерите на всички за компактни и това ги прави леснопреносими.

Технически характеристики:

  • Четири части.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Метална манерка за алкохол;
  • Метални чашки 2 броя;
  • Метална табакера.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.