Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Метална сувенирна манерка за алкохол с вълк American expedition

12,00 лв

Метална сувенирна манерка за алкохол с вълк American expedition #04071

Особености:

Ако се чудите какъв подарък да направите на Ваш приятел или познат, то имаме доста интересно предложение за Вас. Това е металната сувенирна манерка с вълк American expedition. Тя е оригинална. Специално предназначена е за ценителите на алкохола и за хората с изискан вкус към сувенирите. Устойчива е и ще можете да я използвате дълго време, без тя да наруши цялостния си вид. 

Описание:

Манерката е подходяща, както за закачлив, така и за стилен подарък. Ще се хареса от мъжете и жените, независимо от възрастта им. Визията ѝ е повече от уникална. Всички ще бъдат впечатлени от нея. Идеалното допълнение към всеки купон, празник, а и дори не е нужен повод, за да влезе в употреба. Затваря се много плътно.

Как функционира?

Напълнете манерката с избраната от Вас напитка. Затворете с помощта на капачката. Може да я поберете в джоба на Всяка дреха, в чантичката Ви, във всеки багаж, и изобщо, където Ви е удобно. Ще Ви бъде под ръка по всяко време, дори сред природата. Тя е удобна за носене. Почиства се лесно. Не е препоръчително да се мие в миялна машина.

Дизайн:

Манерката е изработена от неръждаема стомана. Размерите ѝ са изключително компактни. Формата е плоска. Дизайнът ѝ е стилен. Капачката се затваря плътно и няма опасност да се разлее течността. Има ловни мотиви по нея – изобразен е виещ вълк на фона на красив планински пейзаж.. Също така има и надпис „Be patient and persevere even the dakest night eventually gives way to the light of day.“ или „Бъдете търпеливи и постоянни, дори и най-тъмната нощ в крайна сметка отстъпва на светлината на деня.“ 

Технически характеристики:

  • Обем: 207 мл;
    Размери: 108 мм * 95 мм * 2,54 мм;
    Тегло: 111,7 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Метална сувенирна манерка за алкохол с вълк American expedition.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.