Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня

138,00 лв

186,00 лв

-26%

-48,00 лв

Купи на кредит

Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня #01337

Особености

V7K е детски смарт часовник с весел дизайн и се предлага в няколко ярки и свежи цветни разновидности. Той е водоустойчив и издръжлив на замърсяване с фин прах, благодарение на устойчивото капсуловане.

Използва вградена батерия с продължителен живот от 330 mAh, като е създаден с удължено време за работа и standby.

Корпусът му е подсилен със здрава метална основа, докато външното му покритие, както и каишката използват специален силикагел. Той е нетоксичен, не причинява алергии и кожни раздразнения и това го прави безопасен за нежната детска кожа. Същевременно каишката е мека и гъвкава, позволяваща да прилепне добре на китката без да създава усещане за неудобство.

Умното устройство използва мощен процесор с увеличен до 30% работен капацитет. Той консумира изключително малко мощност, като същевременно успява да поддържа гладката работа на уреда.

Добавена е опцията за използване на SIM карта и провеждане на разговори. Вашето дете ще може да приема и извършва обаждания, директно чрез уреда. Има възможност за запаметяване на до 200 номера в указател и задаване на любими контакти за бързо избиране. Часовникът не работи с предплатени карти.

Това могат да бъдат телефонните номера на близки хора или връзка със спешна помощ, като е предвиден и SOS бутон за обаждане.
Включена е и функция за гласово обaждане през социалните апликации, които устройството поддържа.

Мониторинг

Направен за деца, уредът включва множество полезни функции, които спомагат за здравословния им живот. Чрез приложението, което родителят може да инсталира на своя телефон се извършва мониторинг на дневната активност на детето. Добавен е крачкомер и тракер за изминато разстояние.

Допълнително може да отмерва продължителността на времето за сън, както и да подсеща при липса на достатъчна физическа активност.

Проследяване

Чрез вграденият GPS умното устройство показва точната локация на Вашето дете, използвайки данните от множество сателити. Чрез приложението ще можете да видите и изминатото от него трасе. Благодарение на керамичната антена на уреда, подобно измерване е много по-прецизно.

AGPS засичането пък, представлява допълнителна гаранция за Вас, в случай че сателитният сигнал е слаб. AGPS функцията използва помощен сървър, който успява да определи местоположението на клетката. За да използвате тази функция се нуждаете от мобилна мрежа.

Екстри

Детският часовник притежава капацитивен touch screen с резолюция от 240х240px. Той има специално усилено стъкло, което издържа на удар, надраскване и агресивно третиране. Той е защитен от намокряне и детето може да плува и да се къпе с него.

Към функциите са включени използване на социални апликации, като Facebook, Snapchat и Twitter. Добавен е календар, показване на датата и часа и аларма.

Чрез него могат да се правят снимки, благодарение на вградената камера. Той е пригоден и за аудио възпроизвеждане, тъй като притежава и вграден високоговорител.

Приложение

Полезно и практично устройство, смарт уреда е добро решение за всеки родител, който иска да е сигурен за детето си. Работата с устройството е много лесна, интуитивна и забавна. Детето бързо ще свикне да борави с него, а родителят ще е сигурен за неговата локация и безопасност.

Мигновеното провеждане на разговори, както и възможността за гласово обаждане допълнително улесняват комуникацията. Подходящ е за много малки деца и ученици, тъй като е здрав и издръжлив във времето.

Технически характеристики

 • Марка: Cerreat;
 • Модел: V7K;
 • Цвят: Син, зелен, розов;
 • Материал на корпус: Материал;
 • Материал на каишка: Силикагел;
 • Език: 12 езика включително Английски, руски, немски, френски език;
 • Екран: Капацитивен touch screen, 1,54 инча;
 • Водоустойчивост: Да;
 • Дисплей: 240х240px;
 • Камера: Да;
 • Говорител и микрофон: Да;
 • Свързване: Bluetooth, Микро USB, ;
 • Камера: 0,3 мегапиксела;
 • Батерия: Вградена;
 • Капацитет: 200-330 mAh;
 • Проследяване: GPS, AGPS;
 • RAM: <128MB;
 • CPU: MTK2503C;
 • ROM: <128MB;
 • Функции: Отговор и избиране на повикване, гласови съобщения, известяване, аларма;
 • Допълнителни функции: Локализация, крачкомер, контрол на съня, изминато разстояние, трасе, мониторинг на активност;
 • Размер: 24.6 х 4.2 х 1.2 см.

Какво съдържа опаковката

 • Детски Смарт часовник Cerreat V7K;
 • Кабел USB;
 • Техническо ръководство на български и руски език;
 • Гаранция 12 месеца.
Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 14 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 15 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 16 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 17 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 18 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 19 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 20 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 21 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 22 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 23 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 24 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 25 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 26 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 27 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 28 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 29 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 30 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 31 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 32 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 33 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 34 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 35 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 36 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 37 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 38 Детски смарт часовник Cerreat V7K IPS Екран - антиалергичен с контрол на съня 39
Защо смарт часовниците пожънаха такъв успех?
2019-08-15

бяхте препоръчани от колега

  2018-08-20

  Защото ми хареса часовника

   2018-05-26

   Добро качество на достъпни цени!

    2017-12-11

    Единствено тук намерих желаният от мен продукт !!!

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.