Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажна вана за крака #01531

Терапия за краката с масажна вана

Това е съвременно решение за ефективен и отпускащ масаж, който успокоява изморените крака и отнема от дневното напрежение. Тя е оборудвана с разнообразни приставки, които стимулират различни точки от стъпалото. Можете да използвате трите режима на работа заедно или поотделно.

Първият включва масаж с електрически задвижвани назъбени ролки, които раздвижват кръвообращението и възвръщат общия тонус. Ако чувствате болка, умора или имате оток след дълъг ден то тази процедура ще Ви облекчи и освежи.

Вторият режим представлява термална терапия. В устройството на изделието е добавен модул, който мигновено загрява водата до желаната от Вас температура, за да се насладите на отпускащото усещане на ваната. Можете да добавите соли или етерични масла за ароматерапия, за да увеличите успокояващия ефект.

Последният режим пък използва водни балончета и струи под налягане. Работи на принципа на джакузи, като масажира чрез силата на водата. Този тип терапия е по-лека и изключително отпускаща.

Използването на изделието Ви гарантира освобождаване от стреса, отпочиване на стъпалата възвръщане на енергията в тялото. Известно е, че проблемът със студените крайници може да се дължи на лошо кръвооросяване или притискане на нерв при заседнал начин на живот. С правилна и редовна разтривка на важните зони ще решите окончателно проблема със изстиването на крайниците.

Загряваща функция и инфрачервено излъчване

Освен масажиращите накрайници устройството включва и загряваща функция, както и инфрачервено лъчение. След окончателно затопляне на водата уредът поддържа постоянна температура, като можете да регулирате горещината. Предвидена е функцията за мигновено силно загряване. Той е защитен от внезапно прегряване и няма опасност да се изгорите.

За по-голям ефект по време на водната терапия са използвани дюзи, които поддържат постоянната циркулация на водата.
Инфрачервената светлина е известна с аналгетичната си функция. Тя прониква през повърхностния слой на кожата, сгрява тъканите и подобрява състоянието на имунната система.

Екстри

Уредът включва множество масажни гранули, които меко разтриват стъпалата. Те са статични и натиска се определя от Вас.

Предвиден е капак, който предпазва изделието от прах и мръсотия. Добавен е пречистващ филтър, който не позволява на водата да се замърси и размъти. Същевременно постоянното изпомпване на водата също допринася за запазване чистотата.

За по-лесно пренасяне е монтирана компактна дръжка. Уредът се складира лесно, тъй като няма големи размери.
От горната страна за по-лесен достъп е контролният ключ, с който избирате програма и правите настройки. Настройките включват дигитален контрол на температурата, режим на работа, таймер.

Технически характеристики

  • Материал: Термоустойчив полимер;
  • Размер: 35 х 40 х 28 см;
  • Мощност: 500 W;
  • Работна честота: 50 Hz;
  • Захранване: 220 V.

Какво ще намерите в опаковката

  • Масажна вана за крака;
  • Инструкции за употреба;
  • 12 месеца гаранция.
Как да изберете масажор за тяло

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.