Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дрон WLtoys JJRC V686G с батерия 730mAh FPV дисплей RC пулт 5.8 GHz видеосигнал #00269

Описание на Дрон WLtoys JJRC  V686G

Представяме Ви новия член в нашата категория на четиривитлови летящи машинки. Нарича се JJRC DV686 - изключително симпатичен дрон, притежаващ голямо разнообразие от функции, събрани в оптимални габарити. А те са именно 36х36х10см., които го нареждат в средната категория по размери. Моделът притежава множество, улесняващи управлението функции, като това го прави изключително подходящ модел за начинаещи или потребители ( по-късно ще ги наричаме пилоти). Също така може да прави снимки и видео.

Насочвайки фокуса си към дизайна на корпуса, откриваме, че JJRC DV686 притежава изключително елегантни форми, които са характерни за малко модели. Основното тяло, или фюзелажът, е обединен с двигателните отсеци, като свързващите ги греди, плавно се отделят от основното тяло. Корпуса е изработен от ABS полимер, което придава издръжливост при евентуални удари. Шасито на JJRC DV686 е разделено на две части, като общо опорните точки са 4, а всяка от тях притежава гумирана стъпка. Това гарантира безопасното кацане на JJRC DV686 на твърди настилки. В долната част на основното тяло е позиционирана камерата, която ще разгледаме подробно по-късно. Тя е инсталирана в отделен корпус, който я защитава, както от механически повреди, така и от попадане на прах и вода.

Витлата на модела са изработени полиамид, което е рядко използван материал в тези изделия. Този материал придава на витлата изключителна еластичност, както и издръжливост на разнообразни влияния. Витлата притежават нисък фрикционен коефициент, като това има пряко отражение в подобреният полет и икономия на енергия. Витлата са защитени от специални предпазители, които възпрепятстват евентуалното съприкосновение с предмети или хора.

Като финален дизайнерски щрих, се откроява LED декоративното осветление, позиционирано в долната част на гредите.

Пропелерите, или още наричани витла, се задвижват от четкови електродвигатели с подобрени показатели, спрямо предишните продукти на производителя. Те предоставят по-голяма производителност и по-малка консумация, както и по-ниски работни температури. Всичко това дава отражение в качеството на полета.

Моделът е екипиран с жироскоп с 4 оси, но въпреки малкия брой оси, той се справя отлично с насочването на JJRC DV686. Квадрекоптерът може да извършава сложни маневри, като най-забележителната от тях е преобръщането на 360 градуса. Четирите витла се командват с автономни канали, което правя управлението JJRC DV686 изключително лесно, дори при изпълнение на сложни маневри. Моделът се характеризира и с висока стабилност при умерен вятър.

Управление

Има какво още да се споменем, по отношение на управлението. JJRC DV686 притежава Headless и One key course reversal функции. Първата може да се активира дистанционно, по време на полет. При активирането и, квадрекоптерът лети в сходно направление на подаваната от дистанционния пулт посока. В този случай, няма значение на къде е насочена предната страна на квадрекоптера, той лети спрямо посоката, подавана от джойстика. Втората функция връща квадрекоптера автоматично в зоната на оптимален обхват, когато той достигне границата на обхват, след която може да загубим контрол. Тя се активира с натискането на един бутон от пулта.

Камерата, която модела транспортира на борда си, е с разделителна способност от 2MPx. Заснеманата картина се предава безжично, към дисплея, придружаващ дистанционния пулт. Честотата на предавания видеосигнал е 5.8GHz, която гарантира предаване на ясна картина без забавяне. Информацията може да бъде запаметена и на microSD карта.

Пропуснахме да споменем, че основното радиоуправление се извършва с честота на сигнала от 2.4GHz. Обръщаме внимание на дистанционния пулт. Той разполага с голям набор от бутони за бързо активиране на специалните функции. В долната му част е разположен монохромен дисплей, отразяващ основните показатели на полета, като скорост, височина, ниво на батерия и обхват. В горната част на пулта се монтира FPV дисплея, който представя картината, заснемана от JJRC DV686. Дисплеят е защитен с капак, който при отваряне се превръщат в козирка, предпазващата от слънчевите отблясъци в дисплея.

JJRC DV686 се захранва от литиева батерия с капацитет от 730mAh. Тя дава енергия за полет с продължителност от 8 минути с постоянно видеозаснемане.

JJRC DV686 притежава още много, привлекателни функции, които не можем да разгледаме в настоящото ревю. Но Ви гарантираме, че този модел може да Ви предостави много приятни минути и да запамети незабравими кадри.

Съдържание на продуктовата окомплектовка

 • 1бр. RC пулт (дистанционно управление);
 • 1бр. FPV дисплей с висока разделителна способност ( предаване в реално време );
 • 1бр. зарядно устройство 220V;
 • 1бр. презареждаема батерия;
 • 4бр. резервни витла (пропелер);
 • 1бр. USB кабел 55см;
 • 1бр. отвертка, за лесна подмяна на витла;
 • 1бр. карта-памет с капацитет 4 GB;
 • 1бр. четец за карта-памет;
 • 1бр. ръководство за употреба;
 • 1бр. Гаранция 12 месеца.
2017-03-08

Вчера го пробвах, доволен съм

 • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

Напишете отзив

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.