Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрическа четка с керамична плоча за изправяне на коса и брада TV538

24,00 лв

Електрическа четка с керамична плоча за изправяне на коса и брада TV538 #05861

Описание:

Тази електрическа четка за оформяне на коса или брада, е всичко от което се нуждае един уважаващ себе си мъж, за да постигне стилен и естетичен вид за минимално време. С този уред не е необходимо да се притеснявате от хвърчащи краища на косата или брадата, те ще бъдат пригладени само за секунди. С уреда може да изправите и повдигнете бретона, да изправите къдрава коса, да пригладите и изправите брадата, без да нанесете повреда по космите. Уредът има дръжка с ергономичен дизайн, кабелът в основата се завърта на 360 градуса, за по – лесна манипулация, и има ухо, което може да използвате за да прикачате уреда към закачалка, когато това е необходимо.

Особености:

Гребенът тип четка, действа като защитен елемент срещу нагревателната керамична плоча, за да не се прегори косата или брадата, а в същото време ви осигурява пълно и бързо изправяне. Уредът е изключително лесен за използване и не изисква никакви допълнителни умения. Просто разресвайте косата или брадата под ъгъла под който искате да ги оформите да се изправят и стилизират. Оформянето с електрическата четка има дълготраен ефект върху косата или брадата, който трае в продължение на денонощие. Това ви позволява да сте спокойни, че нищо няма да развали вашата визия през целия ден.

Дизайн:

Уредът е компактен и лесно преносим. Той се разглобява лесно и може да го използвате когато пътувате по работа, за почивка, на екскурзия. Уредът ще заеме минимално пространство във вашия багаж, но ще ви позволи да се грижите за вашия външен вид независимо от времето и мястото.

Технически характеристики:

 • Тип уред: Електрическа четка за коса и брада;
 • Дължина: 24,8 см;
 • Дължина на кабела: 170 см;
 • Оптимална температура: 120 градуса;
 • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1бр. Електрическа четка за коса и брада;
 • Транспортна опаковка.
2020-12-23

Страхотнии

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Преси за изправяне

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.