Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Четка за изправяне Babyliss модел DT-9907

45,99 лв

Четка за изправяне Babyliss модел DT-9907 #04801

Особености:

Четката Babyliss DT-9907 е подходяща за изправяне. Отрицателните йони на в нея намаляват значително неприятното наелектризиране. Също така не уврежда структурата на косъма при системна употреба. Керамичната четка за изправяне на косата съчетава мощността на пресата за коса с приятното разресване на четката. По този начин ефектът от изправянето е още по-голям и по-траен. Подходяща е за всички типове коса, независимо от дължината им – права, къдрава, чуплива, къса или дълга. Резултатите ще са поразителни, а вашата грива ще си остане все така красива и бляскава. Подарете си това удоволствие.

Описание: 

Максималната температура, при която работи четката е 230℃. Външната ѝ част е термо обезопасена. Това предпазва от възможност да се изгорите по невнимание. Температурата може да се настройва, според индивидуалните нужди. За тънка и мека коса използвайте при 170 – 200 градуса. За средно мека коса използвайте при температура около 190 - 210 градуса. За нормална коса използвайте при 230 градуса. Косата се изправя до 5 пъти по-бързо от обикновените термични четки. Четката предпазва от увреждане и изтощаване от топлинната обработка. Придава блясък и перфектен завършек.

Как функционира?

За да включите четката, натиснете бутона за включване. За изключване използвайте същия бутон. Ако желаете да получите по-дълготраен ефект от изправянето, използвайте стилизиращ продукт, подходящ за вашия тип коса. Винаги използвайте четката върху чиста коса. След един час работа, уредът автоматично се изключва. По този начин предпазва от инциденти, ако сте я забравили включена, бързайки да излезете от вкъщи. Пазете уреда от падане и удари, за да не се повреди. Не използвайте продукта в мокри помещения и близост до вода. 

Дизайн:

Четката за изправяне на коса е в черен цвят. Дизайнът ѝ е стилен и семпъл. Формата ѝ е елегантна. Тази термична четка е ергономично проектирана. Захватът е удобен и не изморява ръката. Разполага с LCD дисплей, който показва текущата температура на работа. Има бутон за регулирането ѝ, както и такъв за включване и изключване. Подвижният кабел, който се върти на 360 градуса, я прави изключително практична при  употреба.

Технически характеристики:

  • Марка: Babyliss;
  • Дължина на кабела: 1,5 метра;
  • LCD екран;
  • Работно напрежение: 220 V.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Четка за изправяне Babyliss модел DT-9907.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Уреди за здраве и красота

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.