Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрическа четка за коса с въртяща глава 10 в 1 TV79

49,00 лв

66,00 лв

-26%

-17,00 лв

Електрическа четка за коса с въртяща глава 10 в 1 TV79 #01413

Особености

Електрическата четка 10 в 1 е идеална алтернативна на стандартния сешоар и ще Ви позволи да имате добре оформена прическа всеки ден. Тя използва горещ въздух, който преминава през специалните приставки и едновременно изсушава и стилизира. Дава възможност да избирате между права коса, къдрици или да създавате обем в корените.

В сравнение със сешоара този продукт е щадящ и не увреджа косъма. Това е в резултат на равномерното разпределяне на горещия въздхух по цялата дължина и възможността за регулиране на температурата струята. Прегряването - най-вредният ефект от изсушаването е избегнат. Така косъмът запазва целостта и гладкостта си, не се накъсва или пречупва.

Използвайки този продукт Вие ще спестите време за оформяне на прическата, като постигнете желаният резултат още при сушенето. Времето за изсушаване е по-кратко и прецизно, тъй като въздушната струя преминава равномерно от корените до върха. Чрез различните накрайници ще постигате различен резултат като избегнете наелектризирането.

Екстри

Уредът с горещ въздух притежава 10 накрайника с различна функция. Чрез тях ще можете да постигнете впечатляващи резултати само с един уред и без необходимостта от допълнителни аксесоари, предварителна подготовка или стилизиращи продукти. Те са изработени от термоустойчива пластмаса и найлон - мек, термопластичен полимер.

Изправящи приставки: Към изправящите спадат преса с горещ въздух, малък гребен и голям объл накрайник. Позволяват гладко изправяне, както и предпазване от начупване във влажно време.

Приставки за къдрене: Ще откриете малка маша за дребни къдрици, а с малкия и средния объл накрайник ще постигате различна големина на къдриците. Оформянето се случва чрез въртеливото движение на приставките.

Накрайници за обем: За още повече обем в корените използвайте този със зъбци или плоският накрайник. Те ще Ви осигурят плътност и мекота в корените, като можете да стилизирате останала дължина с някой от другите приставки.

Насочващ накрайник: Той Ви дава възможност да насочите въздушната струя, докато се сушите.

Приложение

Електрическата четка 10 в 1 е подходяща за всякакъв тип косъм с различна дължина. Подходяща е за дълга коса, със средна дължина, боядисани или естествени, къдрави, чупливи или прави. Компактна е и се пренася лесно с багажа навсякъде. Тя е практична алтернатива на обемен сешоар и е подходяща за пътуване.

Технически характеристики

 • Степени на температура: 2;
 • Цвят: Бял, розов, черен, червен;
 • Индикатор за температура: Да;
 • Приставки: обли, за изправяне, за обем, насочваща;
 • Мощност: < 1000 W;
 • Въртяща глава: Да;
 • Захранване: 110-220 V;
 • Тегло на пакета: 0,93 кг;
 • Размер на пакета: 42 х 32 х 60 см.

Какво ще откриете в опаковката

 • Електрическа четка за коса 10 в 1;
 • Технически инструкции на български език и руски език;
 • Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преси за къдрене

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.