Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Гривна от силикон против комари с аромат на цитронела TV330

3,00 лв

Гривна от силикон против комари с аромат на цитронела TV330 #03225

Особености:

Лятото е прекрасен сезон. Кой не го обича? Обаче има един недостатък, който не е никак за пренебрегване. Тогава се появяват всевъзможни насекоми, които нарушават спокойствието ни през летните вечери. Хапят и предизвикват дискомфорт. А за хората с алергии е съвсем неприятно преживяване. За да си спести тези неприятни ситуации, е добре всеки да се снабди със силиконова гривна против насекоми.

Описание:

Силиконовата гривна успешно предпазва от досадните насекоми, като комари, мухи, кърлежи и други. Тайната на нейното ефективно действие е в активната съставка - цитронела. Нейният аромат отблъсква насекомите и ги държи далеч от Вас и вашите деца.

Как функционира?

Преди да поставите гривната на ръката си, пробийте с помощта на игла или остър предмет, една или повече дупки. Те са маркирани върху правоъгълното контейнерче. То съдържа цитронела. Пробивайки, ще активиране действието на силиконовата гривна.

Дизайн:

Гривната е в свеж дизайн. Може да избирате между пет различни цвята. Дизайнът и е  стилен. Изработена е от нежен към кожата силикон. Удобна е за носене.

Технически характеристики:

  • Цветове: червен, зелен, жълт, розов, син;
  • Материал: силикон.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Силиконова гривна против насекоми.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.