Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Solar1 уред за борба с гризачите от пластмаса тегло 0.635 кг TV1

30,00 лв

Solar1 уред за борба с гризачите от пластмаса тегло 0.635 кг TV1 #01118

Особености

Борбата с вредителите винаги е била на дневен ред, когато говорим за обработени площи, от които очакваме голяма продукция. Наличието на всякакви видове къртици, мишки и др., е предпоставка за по-некачествена реколта.

Всеизвестен факт е, че подземните гризачи имат слаборазвито зрение, но за сметка на това, другите им сетива са много по-чувствителни.

Представяме ви иновативния уред, който работи именно в тази посока. Чрез вибриращ звук, с променлива честота и през различни интервали от време, устройството не позволява гризачите да се адаптират и напускат желания от вас периметър.

Начин на работа

Изделието функционира без батерии, като се зарежда от слънцето. След като го сглобите по дадената схема, трябва да разровите почвата с нещо остро и да поставите соларната машина, достатъчно надълбоко, че да бъде стабилна. За да се справите по-лесно – намокрете пръстта преди това.

При първото си зареждане, устройството се нуждае от около 3-4 часа, за да е в режим на действие. Още след първата минута ще чуете звук, който е сигурна индикация, че устройството работи.

Звуците, които се разпространяват под повърхността, са с интервал от около минута.

Изделието обхваща до 650 квадратни метра площ и дава желан ефект след около 3 седмици.

Приложение

Може да се използва за всеки вид обработваеми площи, без значение от климата. Джаджата е напълно безвредна за хората и домашните животни.

Технически характеристики

 • Номер на модела: solar1;
 • Цвят: зелено и сребро;
 • Вид материал: пластмаса;
 • Размери на продукта: 36.8 см х 16.5 см х 9.1 см;
 • Тегло: 0.635 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Соларен уред;
 • Инструкции за употреба;
 • Гаранция: 12 месеца.
2017-05-14

Майка ми каза, че онзи ден е видяла няколко змии на двора. Доста се притесних да не са отровни. Ще си поръчам този солатен уред с надеждата, че ще ми помогне в борбата със змиите.

  2017-04-26

  Поръчах си такъв уред, защото имам голям проблем с къртиците. Надявам се да има ефект. Ако помага и срещу мишки, още по-добре.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.