Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини игрова конзола- ''Chang you''

71,50 лв

Мини игрова конзола- ''Chang you'' #03941

Особености:

Ако търсите забавна електронна игра с която може да запълвате свободното си време то игровата конзола ''Chang You'' e за Вас. Юбилейното издание на играта разполага с 620 броя вградени класически игри. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кое да е средство за забавление.

Дизайн:

Първата уникална черта, която веднага ще забележите е нейният характерен ретро дизайн,който я прави идеалният партньор за свободното Ви време. Играта Ви предоставя безброй опции, за да играете като професионалисти в комфорта на собствения си дом ,или когато гостувате. Свържете конзолата веднага щом имате нужда да отпочинете или разнообразите- и се присъединете към тази неподражаема забава.

Как работи?

С тази мини игра всяка минута е удоволствие, а благодарение 620-те различни игри, подобрявате както координацията и прецизността си ,така и своето представяне. Резултатът Ви се регистрира от устройството,а времетраенето определяте Вие. Изготвен е така,че да отговаря на личните предпочитания за игра и забавление на всеки. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове игра у дома , с приятели или семейството с помощта едно единствено изделие.

Екстри:

Конзолата разполага със подробен списък на всички 620 игри разположен на гърба на оригиналната опаковка. Списъкът включва най-популярните игри като MARIO, WARS,VOLEY,PYRAMID и много други. Игровата конзола ''Chang You''съчетава достъпна цена и компактност,което я прави идеален вариант за забавление за всеки дом.

Приложение:

Чудесен продукт за забавление. Идеалното занимание за малки и големи. Изделието притежава качества за многократна употреба и разнообразие от развлечения.

Технически характеристики:

  • Размер:13.00 x 10.00 x 4.50 cm / 5.12 x 3.94 x 1.77 inches;
  • Цвят: Бял;
  • Мини играта не поставя зрението Ви в риск;
  • Дизайнът предвижда удобство и издръжливост;
  • Подходяща е за употреба навсякъде- където пожелаете от детската стая до гаража;
  • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период варира.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Chang-You -Мини игрова конзола;
  • Зарядно устройство.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Игрови конзоли

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.