Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Еластичен колан за изправяне на гърба - медицински TV254

26,00 лв

36,00 лв

-28%

-10,00 лв

Еластичен колан за изправяне на гърба - медицински TV254 #03297

ОСОБЕНОСТИ

Ако имате проблеми с гърба, то медицинският колан за изправяне на гърба е Вашето решение на проблема. Действа като коригира горния сегмент на гръбначния стълб, с помощта на вградени шини за опора. Предназначен е и за намаляване натоварването на гръбнака в раменния пояс, сегмента за гръдния кош и кръста, както и за запазване на мускулния тонус. Снабден е с твърди, пластмасови шини, които започват от раменния пояс и завършват до кръстната област. Дават допълнителна стабилност за изправяне на осанката.

ОПИСАНИЕ

Коланът е подходящ за употреба при дискови хернии, дископатии, гръбначни изкривявания, травми на гръбначния стълб, остеопорозни изменения на прешлените, при пациенти с остеомалация от онкологичен характер, както и за укрепване на гръбначния стълб.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Има еластични презрамки, които в края се прикрепят със самозалепващи се ленти. С тях се регулира напрежението, което се оказва върху гръбнака. Правилно е напрежението да се регулира, така че ден след ден то да се засилва, за да се постигане изправяне на стойката.

ДИЗАЙН

Коланът е изработен от стабилна и дишаща материя. В бял цвят е. Допълнително е оборудван с меки подвижни възглавнички, които омекотяват коланите в областта на рамената.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Удобен дизайн.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Медицински еластичен колан за изправяне на гърба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.