Facebook Conversion

Smart Bluetooth GPS тракер подходящ за портфейл, кола, чанта, куфар

Красив, стилен и полезен

Blutooth тракера се отличава с малките си размери и може да бъде закачен за ключовете, куфара, малко животно и почти навсякъде, където се сетите. За да работи правилно, трябва просто да инсталирате безплатното приложение на телефона си. Устройството работи изключително лесно в случай че трябва да намерите предмета или това върху, което сте го закачили, активирайте звуковия сигнал с помощта на смартфона ви.

Особености

Така например ако не знаете къде е телефона ви, тогава можете да използвате GPS локатора, за да го намерите веднага. Просто натиснете бутона и той ще започне да издава силни звуци. Благодарение на тази анти-лост система никога вече няма да губите важните за вас неща. Съвместимо е с Android 4.3 и iOS 7.0 или по-високи версии.

За да свалите приложението, сканирайте QR кода, който се намира в задната част на кутията. Натиснете копчето за 3-4 секунди, докато не чуете 2 звукови сигнала, които означават че то работи коректно. За да го активирате, включете Bluetooth на смартфона ви, намерете дивайса iTag и се свържете с него. Поддържа възможност за слагане на пароли. Anti-lost система се активира при отдалечаване на над 22 метра, а именно устройството ще започне да издава силни звуци, а телефона ви ще получи сигнал уведомяващ ви за това и ще се пусне алармата, която сте си избрали предварително от настройките.

В заключение

Вживейте се във филма и се почувствайте като истински детектив. Вече никога няма да губите ключовете си и винаги ще знаете къде са те заедно с това умно устройство в сочни цветове и красив дизайн.

Технически характеристики

 • Bluetooth – версия 4.0;
 • Съвместим – iPhone4S/5/5S/5C, iPad Mini, iTouch 5, iPad 3/4, iPad Air и Andriod;
 • Работно разстояние – 22 метра (без бариери);
 • Подходящ за – портфейл, кола, дете, домашен любимец, чанта, куфар или други вещи;
 • Батерия – CR2032 Lithium;
 • Сертификати – CE/ROHS/EPL;
 • Име – iTracing (може да се променя);
 • Цветове – черно, бяло, зелено и червено;
 • Тегло – 9 грама.

Какво ще намерите в опаковката

 • 1 х GPS тракер;
 • В комплекта НЕ влиза CR2032 батерията.
iTag - универсален многофункционален тракер анти-загуба
2017-05-09

Имам този тракер от няколко месеца. Върши ми страхотна работа. Онзи ден бях на лозето и портмонето ми е паднало без да усетя. Добре, че имам тракер и успях да го намеря бързо, иначе нямаше никакъв шанс да го открия.

  2017-04-19

  Дъщеря ми доста често си губи ключовете. Ще ѝ поръчам такъв тракер, за да реша веднъж завинаги този проблем. Хубаво е, че цената не е висока и именно заради това бих го поръчал за тази моя цел.

   
   Румяна Цветанова
   2017-06-10

   Защото имам доверие на търговеца

   Kremena toncheva
   2017-10-24

   Продукта е достъпен за хора с по-малки финанси !

   Гост
   2018-03-13

   Добри неща

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.