Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многофункционален GPS тракер за автомобил

55,20 лв

Многофункционален GPS тракер за автомобил #03198

Особености:

Искате да подсигурите и обезопасите превозното средство, с което разполагате, но се чудите на какво устройство да се спрете. Искате да имате по-голям контрол и да бъдете уведомявани при нередности на пътя по време на шофиране. То тогава изберете GPS тракер за кола – удобно и многофункционално устройство, което ще улесни ежедневието Ви и ще създаде комфорт и спокойствие.

Описание:

Актуализира и докладва състоянието на превозното средство. Изпращайки команда чрез sms за спиране на горивото или електричеството на автомобила си, може да предотвратите неприятни случаи. Може да ограничавате движението в даден район, а при излизане от него, ще получите уведомление.

Как функционира?

Работи със SIM карта с  интернет и GPRS. Инсталацията е изключително лесна и не изисква специални умения. GSM/GPS/GPRS тракерът проследява автомобила в реално време. Не се нуждае от допълнително захранване. Разполага с вградено превключващо захранване с широк обхват на входното напрежение 9-36 VD. Има аларма, която известява, когато има раздвижване на превозното средство. Когато се движите с по-висока скорост от зададената, тракерът известява чрез съобщение.

Дизайн:

Разполага с три цветни диода, показващи работното състояние на тракера. Дизайнът му е изчистен. Изцяло в черен цвят е. Стилен е. Размерите му са компактни и удобни. 

Технически характеристики:

  • Размери на дисплея: 9 см * 4.5 см * 1.2 см;
  • Поддържани GSM честоти: 850/900/1800/1900 MZH;
  • Точност на позиционирането: до 5 метра;
  • Чувствителност: 159 dBm.

Какво ще намерите в опаковката:

  • GPS тракер за кола;
  • Кабел за свързване;
  • Гаранция 12 месеца.
Каква СИМ карта е необходима за GPS тракер?

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.