Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

DVR K6000 Night Vision USB порт Auto turn off/on Hold button -3Mpx #00195

 • Разпродажба!

  HD видеорегистратор за кола K6000 +Карта памет Micro SD 16GB

  47,00 лв

  вместо за 54,00 лв

Описание

Пред Вас стои новият ни стилен видеорегистратор. Той гордо заема своето място в редиците на ,предлаганите от нас, видеорегистратори. Наистина не можем да отречем, че K6000 е със стилен дизайн. Корпуса му е произведен от качествена пластмаса съчетана с алуминиева рамка. Формите на корпуса му наподобяват цифров фотоапарат от висок клас. И не само наподобяват, K6000 може да се ползва като личен фотоапарат. Така можем да съчетаем полезното с приятното, и освен за сигурността на пътя, K6000 ще заснеме красивите гледки от нашата екскурзия. С картата която предлагаме по - долу като комплект с регистратора може да записвате до 8 часа видео.

След подробния опис на дизайн, идва време да разгледаме и хардуера на K6000. Той също е впечатляващ. Камерата е със разделителна способност от 720P  - 1280 x 720 пиксела, съчетана със съвременен CMOS сензор. С тези отлични данни, K6000 печели над конкуренцията, като предлага наситена картина с висок контраст и отлична детайлност. Обективът разполага и с голям ъгъл на "виждане" - 140 градуса. Така ще се заснема много голям периметър от картината пред очите ни. Видеото се заснема с HD качество, а K6000 снима единичните изображения с резолюция от 3 мегапиксела. Освен тези характеристики, K6000 може да се похвали и с добри възможности за заснемане на видео в тъмното. Освен хардуерните възможности на камерата, не трябва да се пропуска и функцията и Motion Detect. Ролята изпълнява от тази функция е много практична, а именно - камерата автоматично  се включва при движение на обект пред обектива. Макар и на пръв поглед, не особено важна,  тази функция е много полезна, когато ние не успеем да включим камерата  при евентуални напрегнати моменти.

Дисплеят на K6000 също впечатлява с качествата си.  Диагоналът му е 2.7 инча и притежава ъгъл на виждане от 90 градуса. Това прави този дисплей изключително удобен за преглеждане на заснетите кадри, а също така и при използването му с камера за заден ход.

"Сърцето" задвижващо този стилен модел е двуядреният процесор на фирмата Novatek. Този процесор е рядко вграждан в устройства от този клас и позволява бързата работа на K6000. Основна роля взима процесорът при активиране на функцията Loop recording.  Тази функция, позната при повечето модели видеорегистратори, отговаря за продължаващия запис след запълване на паметта. Тази  функция записва новия видеоматериал, изтривайки най-стария. В някой случай обаче, се налага определен видеоматериал да остане в паметта. Hold бутона, намиращ се на задния панел, отговаря за предпазването на видеото от изтриване, при препълване на паметта.  Записът, заснет след натискането на Hold бутона, ще бъде запазен в паметта на устройството, независимо от нейното препълване.

Освен в практичен дигитален фотоапарат, K6000 може да записва звук, като и да го възпроизвежда. За тази дейност, видеорегистраторът е снабден с висококачествени микрофон и високоговорител.

В окомплектовката на  K6000 е включена и изключително практичната стойка за стъкло. Тя има две стави с прецизен ход, които позволяват точно насочване на обектива към пътното платно или друг желан обект.

В заключение, може да кажем, че K6000 ни грабна вниманието със стилния си корпус, но по късно се оказа, че той притежава и страхотни възможности за заснемане видео с отлично качество. Също така може да записва и докато е включен към зарядното и се зарежда. Препоръчваме Ви да се доверите на K6000 и гарантираме, че с негова помощ ще си осигурите повече спокойствие на пътя.

Основни функции

Loop recording – Функция, която се активира при запълване на капацитета на micro SD картата. Видеорегистраторът изтрива  най-стария запис от картата памет и записва снимащия се в момента. Използва се, за да не се налага прекъсване на снимането, при препълване на паметта.

Hold button – Функция, която предотвратява изтриването на записа, който се снима след активирането и. Функцията се активира при натискане на оранжевия бутон на задния панел. Функцията позволява, в критичен момент, да се подсигури запаметяването на видеото, дори и при запълване на паметта.

Auto turn off/on – Това е функция, която включва и изключва автоматично видеорегистратора. Включва го при стартиране на двигателя и/или потегляне на автомобила. Изключва го при продължителен престой на автомобила на едно място и/или изключване на двигателя. Функцията се задейства от двигателя в случай, че видеорегистраторът е свързан със зарядното устройство, към буксата на запалката.

Motion Detect – Функцията се изпълнява от камерата, като активира видеозаснемането при движение на обект. При преминаването на движещ се автомобил, човек или друг предмет, видеорегистраторът автоматично ще започне да снима.

Night Vision – Функция на камерата, която позволява да се заснеме видео с отлично качество, при намалена осветеност.

USB порт – Използва се за свързване с компютър или зарядно. Чрез тази връзка може да се прехвърлят видеофайловете на компютъра и да се зарежда батерията на видеорегистратора.

Date & time - Функция, която показва датата и часа по време на заснемане на видеото или върху снимката.

2017-07-09

Препоръки от приятели!

  2017-06-10

  Изгодна цена и добро описание на продукта

   2017-06-10

   Надявам се, че продукта ще ми бъде в полза!

    2017-04-28

    За тази цена си заслужава.

     2017-04-15

     Вчера с мъжа ми имахме годишнина. Много се чудех какво да му подаря, защото той супер много се интересува от коли. Накрая избрах този видеорегистратор, остана много доволен.

     • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
     2017-01-31

     Камерата си заслужава за цената.

     • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.