Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

DVR за кола NOVATEK G30 96650 Full HD 1080P Motion Detect -3Mpx AC18

36,90 лв

45,00 лв

-18%

-8,10 лв

DVR за кола NOVATEK G30 96650 Full HD 1080P Motion Detect -3Mpx AC18 #00242

Особености

Днес отново ще ви представим един от представителите на групата на видеорегистратори. Видеорегистраторите, още наричани „черна кутия за автомобил“ ( термин заимстван от авиационната техника), представляват устройства заснемащи видео. Те се включват по време на движение на автомобила и заснемат случващото се, пред или зад автомобила. Във съвременния натоварен трафик, неминуемо възникват конфликти между водачите, чийто изход е неясен. Видеорегистраторът е устройството, което може да заснеме всякакви своеволия на водачите, както и евентуално ПТП.

А ето и какви възможности има този видеорегистратор, на име Novatek G30. Веднага забелязваме изключително стилния дизайн. Той има форма, наподобяваща цифров фотоапарат. При монтаж на предното стъкло, той заема позиция с която не възпрепятства добрата видимост на водача. Освен компактните си размери Novatek G30, има много ниско тегло, възлизащо на малко под 100грама.

След дизайна, силно впечатление ни прави обектива. Той изглежда като обектив на скъп професионален фотоапарат. И да, обективът наистина има качествата на професионален такъв, с изключение на високата цена. Оптиката която го съставя притежава ъгъл на заснемане от 170 градуса. Този голям ъгъл позволява заснемане на образ, обхващащ голям периметър от пътното платно. За високото качество но нощния запис, обектива е обграден от 6 инфрачервени светодиода. Те осигуряват контрастна и ярка картина, дори при силно намелена светлина. Всяко камъче на пътя причинява вибрации, които се предават в купето, но Novatek G30 има дигитален стабилизатор на изображението. С негова помощ, никъде в заснетото видео няма да се наблюдават размазани образи и неясна картина.

Заснетия видеоматериал се запаметява на micro SD картата. За да не са прекъсва записа, при запълване на капацитета и, се използва иновативната технология – Recycle Recording. Така ново заснетият материал се запаметява, като се изтрива най-стария запис от SD карта.

Понякога обаче, обстоятелствата налагат определен запис задължително да се запази, независимо, че капацитета на картата е запълнен. За тази цел на задния панел на Novatek G30 е инсталиран удобен бутон, който активира заключващата функция. Тази функция гарантира, че материала заснет след активирането и, ще бъде запазен независимо от препълненият капацитет на паметта. Novatek G30 притежава и автоматична способност за протектиране на заснетия материал. Апарата има функция, която защитава записа от изтриване след евентуален сблъсък . С помощта на съвкупността от тези функции, можем да сме сигурни, че при евентуално нарушение на водач, всички детайли ще бъдат ясно заснети и ще можем да търсим правата си.

Както повечето представители от този клас устройства, Novatek G30 притежава множество възможности за свързване с различни периферни устройства. Също така, Novatek G30 е снабден с високоговорител и микрофон, чрез които се записва и звук към видеото.

След старателно проведените тестове, Novatek G30 доказа, че е едно устройство, което може да ни осигури малко повече спокойствие на пътя, както и да защити правата ни при евентуален пътен конфликт.

Основни функции

 • Loop recording – Функция, която се активира при запълване на капацитета на micro SD картата. Видеорегистраторът изтрива най-стария запис от картата памет и записва снимащия се в момента. Използва се, за да не се налага прекъсване на снимането, при препълване на паметта.
 • G-sensor – Сензор, който се задейства при движение на автомобила. Използва се за автоматично включване на камерата, при потегляне на автомобила.
 • Сензорът се активира при евентуален сблъсък, като защитава видеозаписа от изтриване, при препълване на паметта.
 • SOS Lock button – Функция, която предотвратява изтриването на записа, който се снима след активирането и. Функцията се активира при натискане на оранжевия бутон на задния панел. Функцията позволява, в критичен момент, да се подсигури запаметяването на видеото, дори и при запълване на паметта.
 • Auto turn off/on – Това е функция, която включва и изключва автоматично видеорегистратора. Включва го при стартиране на двигателя и/или потегляне на автомобила. Изключва го при продължителен престой на автомобила на едно място и/или изключване на двигателя. Функцията се задейства от двигателя в случай, че видеорегистраторът е свързан със зарядното устройство, към буксата на запалката.
 • Motion Detect – Функцията се изпълнява от камерата, като активира видеозаснемането при движение на обект. При преминаването на движещ се автомобил, човек или друг предмет, видеорегистраторът автоматично ще започне да снима.
 • Night Vision – Функция на камерата, която позволява да се заснеме видео с отлично качество, при намалена осветеност.
2022-09-22

Хубав сайт, с разнообразни стоки и отлично описание, изгодни цени и видеоинформация.

  2019-08-26

  доволен съм и ми спестява време !!!

   2018-11-23

   харесаха ми цените.

    2018-11-23

    ЧУХ ОТ ПРИЯТЕЛ И ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМ НА ДРУГИ ПРИЯТЕЛИ

     2018-10-08

     Добри цени

      2018-06-25

      Най добра ценА

       2018-05-01

       Зд закупих камера 45лв но заснима обратно от настройките нищо не намерих и така карам от лаптопа обръщам образа иначе е добра за тия пари

       • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
       2018-03-29

       Добри цени и доволни клиенти. Благодаря ви!

        2018-03-27

        Закупих продукта от Вас защото си заслужава.

         2018-03-23

         Добри цени

          2018-03-21

          Цена качество

           2018-01-16

           Защото предлагате изгони цени и хубави продукти.

            2018-01-03

            Добри цени

             2018-01-02

             Добри цени

              2017-12-22

              Защото са  винаги коректни

               2017-12-19

               По препоръка от приятел

                2017-12-13

                Цената е добра

                 2017-11-14

                 Камерата има всичко което искам

                  2017-11-07

                  Чудесен регистратор за тези пари. Лесна работа с устройството. Препоръчвам го на 100%

                  • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
                  2017-10-23

                  Харесва ми подробната информация

                   2017-08-28

                   ima vsicko koeto me interesuva i koeto tarsya

                    2017-08-08

                    добра цена на видеорегистратора G30

                     2017-05-17

                     Ми харесва

                      2017-04-23

                      Много ми харесва този видеорегистратор. Искам да попитам може ли да се използва и при лоши метеорологични условия? Ясно ли се виждат заснетите видеа?

                      • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

                      Напишете отзив

                      Напишете отзив

                      Напишете отзив

                      Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

                      Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

                      Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.