Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Видеорегистратор огледало за задно виждане батерия 300mAh и камера -5Mpx AC1

35,00 лв

55,00 лв

-36%

-20,00 лв

Видеорегистратор огледало за задно виждане батерия 300mAh и камера -5Mpx AC1 #00821

 • Разпродажба!

  Видеорегистратор - огледало за кола HIT + Карта памет Micro SD 16GB

  • Видеорегистратор огледало за задно виждане батерия 300mAh и камера -5Mpx AC1

   Видеорегистратор огледало за задно виждане батерия 300mAh и камера -5Mpx AC1

   35,00 лв 55,00 лв
  69,00 лв

Особености

Представяме Ви новото попълнение сред нашите видеорегистратори. За първи път в магазина ни Ви показваме видеорегистратор, който съчетава огледало за обратно виждане и 2.7 инчов дисплей. Този модел притежава изключително компактни размери, като се отличава със изключително тънкия си корпус – 10 мм дебелина. Размерът на огледалото е 310 на 90 мм. Видеорегистраторът има регулируеми щипки, чрез които с лекота можем да го закачим за оригиналното огледало за обратно виждане.

Този модел е специален, защото съчетава удобства на огледало и странично позициониран LCD дисплей. Благодарение на неговото монтиране на оригиналното огледало, той не нарушава естетичната завършеност на купето. Освен за естетиката, дизайнерите на това устройство са помислили и за лесната навигация в менюто му, като на лицевата част са монтирани удобни бутони за работа.

Да, този модел впечатлява със изтънчен дизайн , но сега нека разгледаме и възможностите му на видеорегистратор. С тях този модел не отстъпва на конкурентите си. Дисплеят е инсталиран в левия ъгъл на огледалото, той е с TFT матрица и възпроизвежда картина с HD качество.  Диагоналът на дисплея възлиза на 2.7 инча, а когато е изключен той не се различава от заобикалящата го огледална повърхност.

Този модел впечатлява и с възможностите си за видеозаснемане. Камерата е разположена в задния десен ъгъл и осигурява отлична видимост на пътното платно, благодарение на широкоъгълната оптика, изграждащата обектива и. Резолюцията с която снима е 1920х1080 и притежава характеристиката Full HD.

В режим на заснемане на единични снимки, камерата работи с резолюция от 5 мегапиксела. Тези отлични възможности на камерата, се допълват и от системата за нощно снимане. Тя е изградена от няколко сензора за ниво на светлина, както и инфрачервени светодиоди. Така записът, заснет в тъмната част на денонощието, има отличен контраст и ясна картина.

Файловият формат на видеото може да бъде AVI или MPEG4, което дава свобода за преглеждане на записите на различни монитори и плейър, като за целта има инсталирана AV OUT връзка. Снимките се запаметяват във формат JPEG.

Освен забележително добрата камера и дизайн, този видеорегистратор , притежава повечето полезни функции на конкурентите си. Типичната за тези устройства, функция за продължаващ запис (Seamless Loop recording) е налична и при този модел.  Автоматичното включване на камерата при стартиране на автомобила или потегляне, както и изключване при продължителен престой, са налични функции при този модел. Освен възможността за заснемане на  качествената картина, камерата е снабдена  и със сензор за движение, благодарение на който се активира камерата при всяко движение на обект.

За кратка работа без наличие на захранване, инсталираната батерия позволява 2-3 минути без захранване, затова е нужно устройството да бъде постоянно включено към запалката на автомобила.

Микрофонът и високоговорителят допълват възможностите  обогатяват възможностите на този модел, като успоредно с видеозаснемането може да се записва и звук.

Заключение

В заключение можем да кажем ,че освен с футуристичен дизайн, този модел ни „грабва“ с отличните си технически характеристики. Препоръчваме този модел на всеки, който иска да си осигури спокойствие на пътя, а също така обича естетическата завършеност на автомобилния интериор.

2018-08-07

Заинтригуваме съотношението цена - качество

  2017-12-08

  Продуктите са интересни и конкретната стока е на добра цена.

   2017-05-21

   За първи път виждам такъв видеорегистратор. Одавна искам да си купя видеорегистратор и мисля, че този е точният модел, който би ми свършил най-добра работа. Нямам търпение да пристигне.

   • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
   2017-04-19

   Здравейте! Искам да попитам колко дълго време може да записва видеорегистраторът. Как се активира? Възможно ли да е записва, докато не съм в колата. И последното нещо, което ме интересува е как се зарежда?

   • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.