Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парктроник за кола с 4 сензорни датчика PK1

29,99 лв

50,00 лв

-40%

-20,01 лв

Парктроник за кола с 4 сензорни датчика PK1 #00949

Особености

Управлението на автомобил в градски условия вече е огромен процент от общото му използване. Така се увеличават и рисковете – драскотини, скандали на улицата, застрахователи, престой при бояджия. Доскоро ултразвуковите помощници за определяне на разстоянието при паркиране (наричани още парктроници) бяха запазени само за лимузините от висок клас. Прогресът в електрониката създаде ниша за комплекти „Направи си сам“ – евтини, лесни за монтаж и пасващи на всеки автомобил. Точно един такъв ще проверим  днес, за да проверим дали е достатъчно ефективен.

Опаковка и монтаж:
Кутията съдържа контролен блок, екран и 4 или 8 датчика в зависимост от модела заедно с достатъчно дълги кабели. За монтажа са добавени специална бургия-коронка за пробиване на броните и двойнолепящи лепенки. В Youtube има и десетки клипове със съвети за монтирането, които можете да прегледате. Преди да започнете да дупчите, премерете добре разстоянията, указани в инструкцията. В противен случай гарантирано ще си купувате нова броня. Поради по-високата консумация на ток на модела с 8 датчика е предвидена възможност да се закачи един плюс към запалването, а друг към светлините на спирачките. Така се избягва вариантът да ви изненада с „паднал“ акумулатор. Датчиците имат и  отметка „нагоре“, за да не объркате посоката им. Още един съвет - открийте точното място за екранчето, където го виждате най-добре и чак тогава го залепете.

Употреба:
Ако всичко е монтирано правилно, щом запалите двигателя системата се активира. Максималното разстояние на засичане отпред е около 0.8 метра, а отзад – до 3.0 метра. Освен двете колонки от зелени, жълти и червени светодиоди вляво и вдясно има цифров индикатор в средата и доста силна звукова аларма. Щом звукът от последната стане непрекъснат, спрете веднага. С течение на времето се свиква с комбинацията от звукови и светлинни сигнали и паркирането става лесно като приказка.

Извод:
Непретенциозен и същевременно изненадващо добре работещ, More Eyes носи усещане за лукс и сигурност. А опростеният монтаж и ниската цена дават възможност буквално всеки да го притежава. Ценна инвестиция в сигурността, която ви дава и допълнителна стойност при препродажба на автомобила!

Технически характеристики

 • Тип :Парктроник;
 • Модел :More Eyes;
 • Цвят на сензорите:черен или сребърен;
 • Захранване:12 волта +/- 2 волта;
 • Комсумация: 4-сензорен-200 МилиАмпера;
 • Размери на контролния блок: 90/60/25 мм;
 • Тегло на контролния блок: 48 гр;
 • Зони на засичане: отпред 0.3-0.8 метра , отзад 0.3-2.5 метра;
 • Гаранция 12 месеца.
Ползите от парктроника
2021-05-26

За сега всичко е ОК

  2020-09-09

  Вече съм го ползвал. Много ми беше полезен. Лесен монтаж.

   2020-07-28

   имате асортимент и доста голям избор

    2019-09-16

    Български сайт

     2019-06-07

     Добра цена,добър и полезен продукт.

      2018-10-08

      Цената ме устройва

       2018-02-07

       Имахте подходящ продукт на подходяща цена

        2017-12-17

        Цената е близка до тази в Алиекспрес/ибей..

         2017-05-07

         Във всяка една кола трябва да има парктроник, който би предотвратил голям процент от катастрофите. Аз закупих от вас точно този модел и съм много доволна. Паркирането вече е лесна игра, а преди беше най-големият ми кошмар.

          Напишете отзив

          Напишете отзив

          Напишете отзив

          Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

          Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

          Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.