Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Kinoki Detox Pads Пластири за детоксикация TV195

3,50 лв

Kinoki Detox Pads Пластири за детоксикация TV195 #03283

ОСОБЕНОСТИ

Процесът на извличане на токсините през кожата с помощта на пластирите е подобен на осмозата при корените на растенията. Бамбуковата киселина извежда токсичните частици през клетъчната мембрана.

ОПИСАНИЕ

Съставките на пластирите са 100% натурални. Използвани са в хилядолетния опит на азиатската медицина. Бамбуковата киселина има свойството да прониква и изхвърля токсините. Съдържа още портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан и евкалипт. Естествен източник на отрицателни йони са минералът турмалин, минералната и растителната пудра.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Измийте добре стъпалата си. Разпечатайте прозрачната найлонова опаковка на бялото пакетче. Откъснете по-голямата лепенка на вентилиращия се прилепващ пластир и прикрепете напечатаната с текст страна на пакетчето към прилепващия пластир. Прикрепете пакетчето към ходилото, в централната му част. Лепящата част на пластира се подава около пакетчето и се залепя към стъпалото, притискайки пакетчето към него. Пластирът може да стои от 6 до 8 часа на стъпалото по време на сън. На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и течност – токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака. Понякога пластирът става жълтеникаво-кафяв, тъмно кафяв или черен в зависимост от индивидуалните особености. Премахнете лепенката и почистете кожата.

ДИЗАЙН

Пластирите са бели на цвят. Опаковани са в прозрачна найлонова опаковка. Има дишаща част.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Размери: 36 мм * 9 мм 5,5 мм;
 • Тегло: 340 гр.;
 • 5 броя по 2 пластира в опаковка;
 • Произход: Русия.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Пластири за детоксикация - Kinoki Detox Pads 10 бр.
2021-11-16

Става лесно и бързо

  2021-02-21

  Много съм доволна

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.