Електрически скутери и тротинетки

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 2500,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Защо скутерите на ток са толкова популярни в момента? Защото ви осигуряват безопасност и удобството да се придвижите на определено разстояние за по-кратко време. Какво точно представляват те и за кого са подходящи. Как да избере правилния модел и на още интересни въпроси ще отговорим сега.

Предимства на електрическите скутери

електрически скутер

Един електрически скутер е в пъти по-безопасен, удобен и лесен за използване, отколкото придвижването с други средства, като скейтборд, колело или пък ролкови кънки. Тези електрични моторни превозни средства са леки и лесно преносими, въпреки техните механични и електронни части. Можете без проблем да ги съхранявате в багажника и дома си. Освен това те са и транспорт, който няма да навреди на околната среда.  Освен по-евтините оперативни разходи, електрическите скутери също са много по-лесни за обслужване от другите транспортни опции. А да не говорим, че вече няма да прекарвате излишни минути в задръствания, тъй като те са адски удобни за градско придвижване.

Как да изберете правилния електрически скутер

Електрически скутери

За да изберете най-добрия ел скутер, трябва да вземете предвид няколко фактора, като максимален обхват, максимална скорост, поддръжка и др. Обхватът е максималното разстояние, което машината може да измине, преди да се изтощи батерията. Всички скутери имат максимална скорост, често тя варира според различните модели. Но така или иначе високата скорост не е практична, предвид че този електрически транспорт се ползва в градска среда, където според законови изисквания високата скорост не е допустима.

Преценете продукта и според килограмите си. Повечето скутери издържат между 100 и 120 кг. Спирачките очевидно са важна функция за безопасност на електрическите скутери. Има много различни видове, но дисковите спирачки обикновено са най-ефективният вариант.

Имайте предвид, че и дори добре проектираният скутер се нуждае от редовна поддръжка. Затова избирайте мъдро. 

Грижа и поддръжка на електрически скутер

цени на ел скутери

За да бъде машината ви в перфектно състояние по-дълго време, е важно да се грижите за нея. Почиствайте я не с маркуча, а с влажен парцал. Важно е да проверявате гумите си редовно за повреди и износване. Зареждане на батерия е може би най-важният момент. На нея трябва да обърнете най-голямо внимание. Нейният живот ще се съкрати, ако държите скутера на зарядното повече от необходимото, не го зареждате редовно, спирате процеса на зареждане. Ако вашият електрически скутер има дискови спирачки, трябва да проверите спирачните накладки за износване. В тези няколко стъпки се състои основно вашата грижа за електрически скутер.

Законови изисквания за електрически скутери

електрически скутери харли

Този зелен транспорт набира изключителна популярност. Той се характеризира с устойчивост и не излъчване на емисии на вредни газове, като това са малка част от неговите предимства. Тези електрични колела се използват според някои законови изисквания, благодарение на които те се вписват идеално в градската среда. Най-важните са – машината трябва да е с максимална мощност до 250 вата и максимална скорост до 25 км/ч, тогава тя не подлежи на регистрация. Но ако развива по-висока скорост и мощност от над 250 вата, то тя трябва да се регистрира и за нея трябва да притежавате свидетелство за правоуправление, както и да носите каска.

Технологии и иновации в електрическите скутери

мощни електрически скутер

Този вид транспорт е драматична промяна в градската екомобилност. Но защо? Именно защото този тип електрическа мобилност се поддава най-лесно на влиянието на развиващите се технологии и иновации. Скутерите притежават редица умни функции, като възможност за GPS проследяване, Wi-Fi свързаност и др. Във всеки по-голям град може да забележите скутери, които можете да използвате, след като изтеглите нужната апликация и заплатите определена сума. Споделените скутери се карат по-често, справят се с по-разнообразни пътни настилки и издържат на по-разнообразни метеорологични условия. 

И иновациите няма да спрат дотук. Адаптивните, екологични решения за задръстванията и градското замърсяване вече са необходимост. Технологията за електронни скутери ще продължи да се развива около два ключови стълба – безопасност и устойчивост. По-дълъг живот, подобрена производителност на батерията, повишена издръжливост и подобрена диагностика ще бъдат критериите, с които ще се измерва това развитие.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото се опитваме да поддържаме най-добро съотношение цена/качество на предлаганите в онлайн магазина китайски мотопеди. На разположение на всеки наш клиент са експерти за отправяне на запитвания, свързани с дейността ни и затруднения при пазаруване. За още по-изгодни покупки дори периодично правим промо-оферти, така че следете ни редовно. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл