Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Високочестотен уред за премахване на домашни акари TV1108

29,00 лв

Високочестотен уред за премахване на домашни акари TV1108 #09664

ОПИСАНИЕ:

Високочестотният уред за премахване на домашни акари ще ви бъде верен помощник в почистването на дома. Уредът предлага нова технология, благодарение на която той ще се справи с тежката задача да ви спаси от всички вредни микроорганизми, които могат да бъдат открити във вашия дом.

ОСОБЕНОСТИ:

Уредът работи с UV лъчи за двойна ултразвукова стерилизация. Убива 99.9% от микробите във вашия дом. Бъдете сигурни, че ще поддържате високо ниво на хигиена във всяко помещение във вашата къща или апартамент. Уредът е изключително подходящ за употреба, ако имате малко бебе, което тепърва започва да пълзи и да опознава света около себе си. С уреда ще му осигурите нужното ниво на защита от акарите.

Уредът ще бъде незаменим инструмент за почистване и ако сте собственици на домашен любимец. С него лесно и бързо може да почиствате мястото, където любимецът ви спи или където обича да прекарва повече време, независимо дали е на меката мебел или на пода. 

200 000 пъти високочестотна вибрация може бързо да отлепи акарите от всяка повърхност. Уредът е с безжично иновативно зареждане, така че да не се налага да разпъвате ненужни кабели. Въздухът, който излиза от уреда е 50 градуса, за да унищожи всеки един акар, има лампа със студена ултравиолетова светлина. 

100% степен на отстраняване на акари, 99.9% степен на стерилизация. Тройната система за филтриране, филтрира слой по слой, филтрира чист и свеж въздух. Можете да почиствате дори не гладки повърхности, като намачкани чаршафи например. Ще ви бъдат нужни само пет минути, за да почистите леглото си, тъй като уредът е супер ефективен. 

Отървете се бързо и лесно от акарите във вашия дом. Наистина ли вашите завивки са безопасни? Три месеца, в които не почиствате завивките си, са достатъчни в тях да се развият милиони бактерии и акари. Тези микроорганизми са по-малки от 0.3 микрона и са отговорни за много кожни алергии и ринити. Те могат да причинят още сърбяща кожа, поява на ситни и болезнени пъпки, дискомфорт. Този уред без проблем ще засмуче вредителите и ще ги събере в предвидения за това контейнер.

ДИЗАЙН:

Високочестотният уред може да се похвали със страхотен практичен дизайн. Той е с бял цвят, така че със сигурност ще допадне на всеки. Той е с тегло от само 0.800 гр., така че няма да изпитвате затруднения при използването му. Забравете за болката в ръцете, която вероятно сте изпитвали при употребата на друг подобен уред, който обаче е твърде тежък. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Време на работа – 60 минути;
  • Номинална мощност – 300 W;
  • Номинално напрежение – 220 V/50 Hz;
  • Материал – ABS;
  • Максимално ниво на шум – <82 dB;
  • Метод на работа – безжичен;
  • Тегло – 0,800 гр.;
  • Размер – 20*12*11.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 брой високочестотен уред за премахване на домашни акари.
  • 12 месеца гаранция.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.