Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Самозагряващ магнитен турмалинов пояс-колан TV284

35,50 лв

50,50 лв

-30%

-15,00 лв

Самозагряващ магнитен турмалинов пояс-колан TV284 #04873

Особености:

Спестете си скъпите процедури за почистване на лицето, за които често трябва да чакате дълго време, за да си запишете час. Представяме ви иновативен и напълно безвреден уред за вакуумно почистване на черни точки с четири Самонагряващият магнитен турмалинов пояс-колан има много благоприятни действия и приложения. Специално разработен е да облекчава възпалителни процеси и заболявания в поясните отдели, както и да потушава болки. В основата на неговата изработка са вложени технологии на платинова магнитотерапия, анионното инфрачервено излъчване и турмалин. Последният играе ролята на природен катализатор. Има функцията да стартира циркулацията на микротокове и наночастици. Благодарение на всички тези процеси поясът отваря енергийните канали и създава мощна стимулация на възстановителните и оздравителни процеси в тялото. И всичко това с помощта на биомагнитно излъчване, което е доста близко до човешката природа. По своята сила на действие, ефектът от използването му може да се сравни с процедури като моксибусция и акупунктура.

Описание:

Турмалинът е невероятен природен минерал. Той има чудодейното свойство да възстановява енергийното равновесие в организма и да стимулира кръвообращението. Турмалинът излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони, генерира магнитно поле, активира клетките и балансира биотока. Заради електричния заряд е наричан още „кристален магнит“.

Как функционира?

Поставете пояса-колан със нагряващата се страна към тялото и го фиксирайте добре. След около 15 до 30 минути започва да се появява затопляне и леко боцкане. Ако почувствате силно загряване или парене е необходимо да го махнете. За по-добър ефект е препоръчително да навлажните страната на пояса, която има контакт с кожата, преди да го поставите. По този начин ще съкратите времето необходимо за нагряване и едновременно с това ще се засили неговото действие. Усещанията за парене и боцкане са съвсем нормални реакции, които преминават до няколко часа след сваляне на колана. След по-продължителна употреба е добре да се почистват зоните с нагряващ ефект. Важно е да знаете, че не трябва да се използват препарати. Измивайте само с чиста вода. Тя не може по никакъв начин да повлияе на ефективността на материала. В никакъв случай не накисвайте във вода и не избелвайте. Оставя се да изсъхва естествено. Не прилагайте нагряване, за да ускорите процеса.

Дизайн:

Турмалиновият магнитен пояс представлява многопластов колан, който се поставя на кръста или други части на тялото. Съставен е германит, магнити с частици от турмалин и други минерали, които притежават силна биологична активност. Той е в черен цвят. Изработен е от материали, които не предизвикват кожни раздразнения. Материята е дишаща. Удобен е и не създава дискомфорт по време на носене. Широк е и е под формата на пояс. Предлага се в няколко размера.

Технически характеристики:

  • Размери: Универсален.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Самозагряващ магнитен турмалинов пояс-колан.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.