Бикини и боксерки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 18,00 лв.

30 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

30 резултата

Бикините и боксерките са съответно задължителна част от бельото на жените и мъжете, което днес ги прави така търсени. Въпреки че реално те не се виждат и са под ежедневното ни облекло, сред съвременните бикини и боксерки могат да се срещнат различни видове, част от които са достъпни и в онлайн магазин 4sales.bg.

Какви бикини ще намерите в сайта

Представляват ежедневно или еротично бельо, подчертаващо женското изящество на бедрата и тялото. Тяхното предназначение всъщност е да прикриват интимните части, но да показват красотата на правилните телесни форми. Височината им може да бъде различна, но никога над пъпа. Могат да се предлагат в комплект със сутиен или отделно. Също, доста се различават и по своите цветове. В продуктовата гама на 4sales ще откриете дамски бикини с телесен цвят, както и ярки тъмни и светли нюанси, подходящи за съчетание с различни видове дрехи.

Изключително популярни днес са дамските бикини бразилиана, също отличаващи се по своята височина и цветове. Те могат да бъдат прозрачни и изчистени или допълнени с дантели, със средна или голяма височина и изработени от луксозни и дълготрайни материи. Носенето на подобно бельо не предизвиква дискомфорт, алергични кожни реакции и сърбежи. В същото време, ще подчертае перфектните форми на тялото и ще създаде един по-атрактивен и предизвикателен женски образ.

Модели на дамски боксерки във 4sales

Дамските боксерки са обратната версия на бикините, тъй като напълно покриват задните и предни интимни части. Тяхната височина е малко под ханша и се носят с поли или панталони. Разбира се, ако се чувствате комфортно и приятно с боксерките, можете да ги носите и под официалните поли или рокли. 

Най-предпочитани и разпространени сред клиентите на онлайн магазин 4sales.bg са безшевните ежедневни или спортни предложения, тъй като са качествени и дълготрайни. Не се закъсват по шевовете, след определено време на употреба, тъй като такива изобщо липсват. В същото време, много са удобни и допринасят за повишения комфорт във всяка ситуация.

В продуктовата гама на сайта ни ще откриете многоцветни боксерки за жени, отличаващи се със своите тъмни и светли тонове, както и техните отделни нюанси. При нас се предлагат и така харесваните от много жени телесни цветове, чиято основна цел е придаване на максимална дискретност при носене на такова бельо.

За да се възползвате и Вие от високото качество на нашите памучни боксерки и бикини, заповядайте в раздела на онлайн магазин 4sales.bg. Тук Ви очакват изключително евтини, красиви и висококачествени предложения на достъпни цени. Също, избирайки нас, Вие получавате:

  • Най-добро обслужване;

  • Разнообразна гама от цветове, размери и видове;

  • Бързо и безпроблемно пазаруване;

  • Бързи доставки и гаранция за високо качество;

  • Адекватно и професионално обслужване от нашите оператори.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл