Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дуал-бански в две части

60,00 лв

Дуал-бански в две части #01790

Хармоничен бански „Ин и Ян“ в красиви летни цветове и оригинален дизайн

Всички търсим баланса и хармонията във взаимоотношенията, работата и облеклото. Едно свежо дизайнерско изделие отправя закачливо намигване към дуалистичната природа на всичко около нас и ни напомня, че дори и да не намираме баланса винаги е добре да имаме и двете гледни точки. Представя ме ви бански костюм „Ин и Ян“ в два свежи летни нюанса, с интересен еклектичен дизайн. Комплектът е изплетен на една кука от акрилно влакно и се предлага в един, универсален размер.

Двойна доза настроение

На пръв поглед това е едно традиционно плажно облекло. Но дизайнерите на модела са развихрили фантазията си и са разработили вариант, с който да очароват широк кръг аудитория. Цялото изделие е игра на протиповоставяне и допълване между два цвята, които доминират в дясната или лява половина, като в същото време се допълват и комбинират.

Горнището е с две триъгълни чашки и презрамки, които се връзват зад врата. Чашките са изплетени в стегната, плътно покриваща бримка. В долния край плетивото образува малки халки, в които е нанизана връзка. Така разстоянието между двете чашки може да се регулира според индивидуалните физически особености, а двата края на връзката се кръстосват на гърба.

По-интересно е решението за модела на бикините. Вместо с една те са решени с две ленти колан, които се разделят, загадъчно разкривайки част от кожата. В горната лента е прокарана и връзка, чрез която при нужда бикините да се пристягат или разпускат. Тя също има и красива декоративна функция, направена от усукани влакна да двата основни цвята в комплекта, тя едновременно обединява и завършва естетически целия ансамбъл.

Свежарският бански е подходящ за комбинация с други летни облекла – ефирни рокли, поли, парео и т.н. Той определено има впечатляващ и запомнящ се вид и е подходящ за жени, които обичат да оставят своят стилен отпечатък.

Силен и здрав конец, прецизност на изработката

Комплектът е направен от боядисано в различни цветове акрилно влакно. То е еквивалент на памука и също като него абсорбира бързо влагата и не запарва кожата. Не предизвиква алергични реакции и е мек и приятен на пипане. Акрилът е малко по-еластичен и устойчив от памука. За плетивото е използван конец в два различни цвята, но без да се нарушава по никакъв начин идеята за тяхното противопоставяне и съчетаване.

Производителите съветват да перете изделието на програми за синтетика или памук, но при не твърди високи градуси.

Небесно синьо и бонбонено розово

Избраната комбинация от двата цвята е весела, позитивна и очарователна. Изделието не оставя никой безразличен и създава приятно настроение. Ще се понрави на жените с бодър дух, голяма усмивка и винаги готови за забавление. Размерът е един, като регулацията според индивидуалните изисквания на тялото се осъществява с различните връзки.

Характеристики:

Модел: дуал-бански в две части;

Марка: YIWI;

Размер: един, универсален;

Цвят: розово-син.

В опаковката:

1 комплект.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Бански за жени

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.