Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Секси черен комплект дамско бельо – сутиен, прашки и жартиер NY133

20,20 лв

Секси черен комплект дамско бельо – сутиен, прашки и жартиер NY133 #09205

ОПИСАНИЕ:

Секси черен комплект дамско бельо – сутиен тип бюстие, прашки и жартиер. Висококачествена материя – дантела и тюл. Комплектът се предлага в черен цвят и няколко различни размера – S, M, L, XL, 2XL, 3XL. 

ОСОБЕНОСТИ:

Ако си търсите секси и елегантно бельо, този комплект ще ви очарова. Представяме ви този изключителен комплект, изработен е от качествена материя- дантела и тюл. Комплектът включва сутиен, прашки и страхотни жартиери. Сутиенът е дантелен, тип бюстие, с твърди чашки. Има тънки коригиращи се презрамки, а гърдите нежно са подчертани с с ленти тип капки. Прашките са от прозрачен тюл, с ниска талия и двойни ленти от двете страни. Жартиерът е с дантелен колан, коригиращи тиранти за найлонови чорапи и дантелени коланчета за бедрата. 

ДИЗАЙН:

Елегантен и много секси дизайн има този дамски комплект бельо от 3 части. Дантелата нежно обгръща тялото и подчертава женските форми, а ця;ата визия се допълва идеално в комбинация с прозрачния тюл. И трите части на този комплект са удобни за носене по всяко време и не причиняват дискомфорт или раздразнение на кожата. Той се предлага в черен цвят и в няколко размера – S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Тип на продукта: Секси черен комплект дамско бельо – сутиен, прашки и жартиер;
  • Материал на изработка: фина качествена дантела и прозрачен тюл;
  • Сутиен: тип бюстие, с твърда дантелена чашка, с банел, ленти във формата на капка около деколтето, тънки коригиращи се презрамки, стандартно закопчаване на гърба;
  • Прашки: от прозрачен тюл, с ниска талия и двойни ленти от двете страни. Жартиер: с дантелен колан, коригиращи тиранти за найлонови чорапи и дантелени коланчета за бедрата;
  • Удобен за носене комплект, който не причинява неудобство или дискомфорт;
  • Размер: S, M, L, XL, 2XL, 3XL;
  • Цвят: черен.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Секси черен комплект дамско бельо – сутиен, прашки и жартиер – 1 брой;
  • Транспорта кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.