Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект къс прилепнал топ с различни презрамки и дълга до глезена пола FZ27

39,80 лв

Комплект къс прилепнал топ с различни презрамки и дълга до глезена пола FZ27 #05962

Описание:

Една комбинация от пола и потник, която наистина има интересен и вдъхновяващ дизайн, който ще ви направи очарователни, забележителни, елегантни. Полата и потника може да използвате както в комбинация, така и да ги съчетавате с други ваши дрехи, което ще ви даде възможности за по – голямо разнообразие.

Особености:

В зависимост от избрания цвят на комплекта, може да изберете сребрист или златист цвят, за аксесоарите, като може да заложите на няколко синджира с различна дължина, които да насложите един върху друг, но нека те да имат подхождащи си елементи. Най – подходящи биха били дълги до рамото обеци с със свежи летни мотиви.

Дизайн:

Комбинацията се откроява с оригинален и свеж дизайн, който със сигурност ще привлече вниманието към вас. Потникът е от лека и еластична материя, която плътно прилепва към кожата и очертава формата на тялото. Потникът е с две презрамки, които са различни. Едната презрамка е тънка и почти незабележима, а другата има средно широка форма. Тази различност на презрамките е много ефектна и със сигурност ще ви допадне. Потникът е с къса дължина като оголва  областта под бюста. Той завършва с ефектна лента, която открива част от кожата по много ефектен начин. Полата е изработена от същата материя като потника, като обвива бедрата и ханша и ги подчертава създавайки визуално по – издължен вид.Потникът и полата изглеждат като стилна и елегантна рокля, но имат това преимущество, че може да ги използвате и поотделно с други материи и дрехи.  Може да използвате комбинацията както в ежедневието, така и по време на лятната си почивка на морето, спа център, посещение в хотел. Комплектът се предлага в четирите от най – търсените цветове за летния сезон: бял, телесен, оранжев, черен. Белият и черният цвят, са едни от най – лесните за комбиниране с аксесоари и други дрехи, те са винаги актуални и имат много преимущества в изграждането на елегантна визия. Ексклузивните цветове като: оранжев и телесен, ви правят по- атрактивни, те подсилват вашето модерно излъчване и стил. Тези цветове подчертават силата на лятото, което се откроява със топлина и колоритност.

Технически характеристики:

  • Модел: Комплект къс потник и пола;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Телесен/ Оранжев/ Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Комплект къс прилепнал потник с различни презрамки и дълга до глезена пола;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.