Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за кола 90 х 25 см и лентов кабел 300 см CT47

37,00 лв

68,00 лв

-46%

-31,00 лв

LED стикер за кола 90 х 25 см и лентов кабел 300 см CT47 #01419

Особености

Ако обмисляте варианти за допълнително оборудване на автомобила за да постигнете още по-впечатляваща визия, то LED стикерите са идеална алтернатива. Те са икономични, компактни и лесни за поставяне. Няма да се нуждаете от знания по електротехника, нямат нужда от сложен монтаж - те просто се залепят на задното стъкло.

Това, което прави продукта уникален е възможността за синхронизация с музиката, която пускате. Работейки като познатите еквалайзери, цветните диоди се активират от звука. По-бърз ритъм, означава по-интензивно премигване. По-бавната и спокойна музика пък произвежда плавна смяна на цветовете.

Принципът на работа на този продукт е много прост. Той използва вградени мини микрофон и усилвател, които улавят звуците, а в последствие се трансферират в електрически сигнали. Специални сензори активират диодите и осветяването се извършва в такт.

Захранването се осъществява, чрез включване в изхода за запалката. Стикера работи с напрежение от 12 V и е подходящ за всеки автомобил.

Екстри

За да го поставите използвайте подлепващата лента по ръба. Тя позволява и многократно разлепяне и повторно поставяне на друга повърхност. Панелът, на който са разположени диодите е гъвкав и прозрачен. От задната му страна излиза стандартен лентов кабел завършващ с конектор. Свържете конектора на панела с този на кабела, който влиза в сензорната кутия.

Самата кутия може да стои близо до Вас, тъй като от там включвате и изключвате светлините. Лентовия кабел е с дължина 3 метра- напълно достатъчен за всеки автомобил. Включете кутията към захранването в запалката.

Не е нужно да изключвате еквалайзера от захранването. Той е абсолютно безопасен. Светодиодите не се нагорещяват и няма опасност от разтапяне на основата.
Количеството енергия, която се изразходва при работа е незначително. Това осигурява дълъг живот на акумулатора. Издържливостта на светодиодите също е голяма и варира между 4000 и 8000 активна работа.

Приложение

LED еквалайзерът за задно стъкло е най-новият метод за осветяване на колата, като едновременно с това подсилва ефекта от музиката. Намира приложение за всички марки и работи при всякакви условия, тъй като не се влияе от температурни промени и вибрациите по време на движение.

Технически характеристики

 • Панел: PVC;
 • Дебелина: 0,5 мм[YK1] ;
 • Захранващ кабел: 190 см;
 • Лентов кабел: 300 см;
 • Издържливост: 4000- 8000 часа;
 • Разход: < 1 mW/ см2;
 • Размер: 90х25 см;
 • Захранване: DC 12 V.

Какво се съдържа в опаковката

 • LED стикер за задно стъкло;
 • Преобразуваща кутия;
 • Техническо ръководство на руски и български език;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.