Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за декорация на автомобила CT77

29,90 лв

48,00 лв

-38%

-18,10 лв

LED стикер за декорация на автомобила CT77 #01415

Особености

Представяме Ви нов метод за декорация на автомобила с цветни, ярки светлини. Ако вече имате инсталирано качествено саунд оборудване това е начин да го допълните. LED стикерът ще осветява задното стъкло в унисон с музиката. Той притежава малки светлини, които се активират от звука в автомобила.

Реагирайки на музиката те премигват заедно с нея, като така визуализират ритъма в цвят. Този продукт има оригинален дизайн на скоростно табло и притежава 4 различни цвята светодиоди. В зависимост от ритъма те се активират по-бързо или бавно, работейки подобно на графичните еквалайзери.

Поставянето на стикера става като го прикрепите към стъклото, чрез подлепващия кант. Неговият панел е пластичен, изработен от мек PVC материал, за да прилепне добре. Той е прозрачен и няма да наруши видимостта.

Дебелината му е малка и почти не се забелязва, когато не работи. Основно предимство на продукта е студената светлина на диодите. Те не се нагорещяват по време на работа.

Екстри

В комплекта ще получите необходимите кабели, за да свържете захранването. Изделието не се нуждае от допълнително свързване, просто го включете в запалката. Кабелите са с голяма дължина, за да ги разположите практично в купето без да пречат.

LED стикерът има малък разход на енергия и може да работи в продължение на много месеци, преди светлината на диодите да отслабне. Той консумира незначително количество електрическа енергия и няма защо да се притеснявате, че акумулатора ще се изтощи.

За да се активират светлинните ефекти, продукта използва сензори, които реагират на звуците. Те са разположени в преобразуващата кутия и позволяват регулиране на чувствителността. Ако предпочитате по-силна светлина и интензивно движение то можете да я усилите.

Еквалайзерът се включва и изключва от същата кутия. Освен през нощта е ефектен и през и през деня, тъй като силата на светлината е голяма. Размерът му е компактен, за да изберете къде да го поставите. В зависимост от модела автомобил пасва и на страничните прозорци.

Приложение

Изделието е подходящо за автомобилни фенове и тези, които търсят необикновена декорация. То е оригинална алтернатива на стандартната украса, неоновите лампи и осветяване, което изисква повече усилия за монтаж.

Технически характеристики

 • Материал: Прозрачно PVC;
 • Време на работа: От 4000 до 8000 часа;
 • Захранване: DC 12 V;
 • Свързващ кабел: 3м;
 • Кабел за запалката: 1,9м;
 • Разход: < 1 mW/ см2;
 • Дебелина: 0,5 мм ;
 • Размер: 600 х 200 мм.

Какво ще намерите в кутията

 • LED цветен еквалайзер за кола;
 • Преобразуваща кутия;
 • Ръководство за използване на руски и български език;
 • Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.