Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за кола CT98

29,90 лв

48,00 лв

-38%

-18,10 лв

LED стикер за кола CT98 #01408

Особености

LED стикерът за кола е нов и модерен начин да украсите задното стъкло на автомобила си. Той е оригинална идея за декорация, като осветяването става в синхрон със звучащата музика. Това се случва благодарение на сензори за звук, които трансферират аудио сигнала в светлинен ефект. Малките цветни диоди имат способността да премигват заедно с ритъма на песента звучаща от плейъра Ви.

Как функционира това изделие? Сензорната кутия притежава микрофон и усилвател, които предават звука и го преобразуват в електрически импулс. Той задейства работата на светодиодите на принципа на графичните еквалайзери.

Диодните лампички са с най-малък размер и използват студена светлина – не се загряват при работа. Те поддържат няколко различни цвята, които се активират спрямо звученето на музиката.

За да поставите стикера е необходимо да го залепите, чрез подлепващата лента по края. Той ще стои стабилно, но позволява и да бъде свален. Основата е еластична и се огъва. По този начин прилепва плътно към всяка гладка повърхност.

Екстри

Едно от основните предимства на LED стикера е неговата икономичност. Той изразходва малко количество енергия и няма да изтощи акумулатора. Работи с по-малко от 1 mW мощност за 1 кв. см. За сравнение саунд система с един говорител консумира 80 пъти повече енергия.

Изделието има оригинален дизайн наподобяващ автомобилно табло. Той ще персонализира цялостната визия на Вашата кола, а Вие може да регулирате и силата на светлината. Чрез контролера на кутията ще избирате на колко силен звук да реагират сензорите.

За да го инсталирате в купето е необходимо да направите връзка със запалката на колата. Изделието работи с напрежение от 12 волта, а в комплекта си ще получите и необходимият кабел.[YK1]

Приложение

Еквалайзерът е подходящ за различни модели автомобили. Може да се постави от вътрешната страна на предното или пък задното стъкло. Той е нестандартно решение за допълнителна декорация. Ако сте почитател на оригиналната визия и държите на своя автомобил, то този продукт е идеален за Вас.

Технически характеристики

 • Материал: PVC;
 • Капацитет: От 4000 до 8000 часа;
 • Kабел за панела: 3м;
 • 12 V кабел: 1,9м;
 • Консумация: < 1 mW/ см2;
 • Захранване: 12 V DC;
 • Дебелина: 0,5 мм[YK2] ;
 • Размер: 60 х 20 см.

Какво ще намерите в опаковката

 • LED еквалайзер за задно стъкло;
 • Преобразуваща кутия;
 • Технически инструкции на руски и български език;
 • 12 месеца гаранция.

2018-11-20

Имате много подходящи за Коледните празници подаръци

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.