Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за кола за декорация на задното стъкло CT139

29,90 лв

48,00 лв

-38%

-18,10 лв

LED стикер за кола за декорация на задното стъкло CT139 #01416

Особености

LED стикерите са най-новият метод за декорация на задното стъкло на автомобила. Те са цветни еквалайзери, които се активират от звука. Благодарение на чувствителните си сензори изделието може да визуализира всяка песен.

Поставя се лесно на задното стъкло или някой от страничните прозорци, като се залепя. По краищата си има подлепващ кант, който го прикрепя здраво към основата. Може да се свали и пренесе навито на руло. Материалът, от който е направен панела е гъвкав и прозрачен, за да не скрива видимостта. Предлага се в среден размер от 60х20 см.

Дизайнът на този продукт имитира скоростно табло със скоростомер. Притежава няколко цвята диоди. Когато пуснете музика в колата те ще се активират спрямо нейния ритъм. За да настроите силата на светлината и начина, по който изделието реагира на звуковите вълни използвайте контролера на сензорната кутия. Чрез него можете да намалявате или увеличавате степента на чувствителност.

Екстри

LED еквалайзерът използва най-съвременния тип светодиоди. Те остават студени при докосване и не застрашават панела от нагряване. Могат да работят и без изключване – напълно безопасно.

Монтирането в автомобила става много лесно и бързо. Просто свържете лентовия кабел на панела с този на кутията. Тя се включва към захранването на запалката с отделен кабел за напрежение от 12 V.

Този продукт е подходящ и за дома – може да се залепи на прозореца. За да го използвате вкъщи се нуждаете от обикновен преходник за електричество с напрежение 220 V.

Консумацията на електрическа енергия е минимална. Изделието изразходва по-малко от 1mW за кв см. Светодиодите също има дълъг живот и запазват яркостта на светене дълго време.

Сензорната кутия можете да поставите близо до шофьорското място, да за управлявате еквалайзера. Можете да използвате стартовия суич, вместо да го изключвате директно от захранването.

Приложение

LED еквалайзерът е страхотна идея за украса на колата. Направете цялостната ѝ визия още по-запомняща се с разнообразно цветно осветяване. Подчертайте ефекта от музикалния фон с премигващия в ритъм стикер.

Технически характеристики

 • Материал: Прозрачен полимер;
 • Капацитет на работа: До 8000 часа;
 • Свързващ кабел: 3м;
 • Кабел за запалката: 1,9м;
 • Дебелина на панела: 0,5 мм ;
 • Захранване: DC 12 V;
 • Разход: < 1 mW/ см2;
 • Размер: 600 х 200 мм.

Какво ще намерите в пакета

 • LED цветен стикер за автомобил;
 • Преобразуваща кутия;
 • Инструкции на руски и български език;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
Светлини за колата - видове

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.