Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Йога мат с възглавничка с вградени шипове за акупунктурен масаж TV678

59,00 лв

130,00 лв

-55%

-71,00 лв

Йога мат с възглавничка с вградени шипове за акупунктурен масаж TV678 #06592

Описание:

Йога мат и възглавничка със специални вградени шипове, които масажират гърба и врата на принципа на акупунктурата. Ежедневието в наши дни е твърде натоварено и много хора страдат преждевременно от болки и напрежение във врата, гърба, кръста, което дори може да доведе до болки в краката и стъпалата.

Особености:

Работата часове наред в изправено или седнало положение, както и тази, която изисква вдигане на тежки предмети, може да доведе до изкривявания на позицията на гръбнака, което от своя страна носи допълнителни усложнения в двигателната система. Също така, емоционалният стрес се отразява и физически на тялото ви. Благодарение на акупунктурния йога мат можете да се отървете от напрежението в гореспоменатите области само за 15-20 минути на ден. Той предлага тотална релаксация на мускули и стави след тежък работен ден. Дори е подходящ за употреба след интензивна тренировка с концентрирано натоварване на гърба. Акупунктурният йога мат е изработен изцяло от анти-алергенни материали и влияе добре за успокояването на различни алергии. Вградените шипове нежно масажират горната част на тялото в специфични точки, като в същото време стимулират кръвообращението, успокояват напрежението в мускулите и нервната система и спомагат за релаксирането на тялото и ума. Облекчават се болките във врата, гърба, кръста и се подобрява качеството на съня и кръвообращението. 

Дизайн:

Йога матът е изработен от дишащ памук, а вградените 230 акупунктурни шипа – от устойчив ABS полипропилен. Във възглавничката има мек дунапрен с повишена плътност за максимален комфорт и допълнителни 63 вградени шипа. Разположението на акупунктурните дискове е специално определено спрямо таргетираните точки за масаж на гърба и врата. Всички материали и методи на изработка са природосъобразни. Предлага се в няколко различни цвята.

Как функционира:

Достатъчни са само 15-20 минути на ден да релаксирате цялото си тяло чрез метода на акупунктурата. Алтернативният метод за лечение от традиционната китайска медицина, според който повърхностното въздействие постига ефект в дълбочина, може да действа положително при различни състояния: заболявания на опорно-двигателния апарат, дископатия, заболявания на периферната нервна система, мигрени, неврози, нарушено психо-емоционално състояние, стомашно чревни заболявания в следствие на нервна възбудимост — гастрити, язви, алергични състояния - хреми и астма, и др. Благодарение на този мат имате акупунктурен терапевт в удобството на собствения ви дом, който е винаги на свободен за вас и на една ръка разстояние!

Технически характеристики:

 • 100% памук;
 • ABS пластмасови шипове;
 • Природосъобразен дунапрен с максимална плътност;
 • Мат: 66х40х2см, 190г, 230 шипа;
 • Възглавница: 38х15х10см, 390г, 63 шипа;
 • Торбичка за съхранение 40 гр;
 • Цветове: лилаво, синьо, зелен, тъмно зелено, черно, сиво, розов.

Съдържание на опаковката:

 • 1 х йога мат с акупунктурни шипове;
 • 1 х възглавничка;
 • 1 х торбичка за съхранение;
 • 1 х транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.