Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Поставка за кола с възможност за безжично зареждане ST39

29,60 лв

Поставка за кола с възможност за безжично зареждане ST39 #05554

Описание:

Новото бързо зареждащо безжично зарядно за телефон, ще направи още по-удобно и приятно Вашето пътуване. Винаги се чудите къде да поставите телефона си, така че да го виждате добре и да е постоянно под ръка, но в същото време да има пълна батерия, за да може да се наслаждавате на приятен път с музика и сигурна навигация. Тази поставка е практично допълнение за всеки автомобил и смартфон. Високото качество и ефективност, правят живота ви по-лесен и по-удобен.

Особености:

Предлагаме Ви безжичното зарядно за кола, с него не само зареждате телефона си, но е и перфектната стойка за удобното му ползване. дори когато сте пуснали навигацията на телефона си той продължава да се зарежда. Стойката може да бъде прикачена както към вентилацията, така и чрез вакум, за стъклото. Където е най-удобно за Вас! Тя притежава сензор, чрез който поставянето на телефона става много лесно ,само с една ръка, когато приближите телефона към стойката двата странични държача автоматично се разтварят, а когато телефона е на стойката сензорът автоматично затваря държачите. Просто го поставяте на удобното за Вас място и се наслаждавате на приятен път.

Дизайн:

Модерна стойка, предназначена за хора, които ценят дизайна, практичността и новите решения. Висококачествена автомобилна стойка предназначена за монтиране в вентилационната решетка на парното на вашата кола. В стойката се намира намотка, която създава променливо напрежение, вълните индуцират напрежение в телефона (който също трябва да има намотка, която е или под капака, или във външна пластина добавена от Вас). Това напрежение зарежда батерията. Стойката може да зарежда телефона Ви и без да има допир с него. Просто трябва да е на не повече от 5мм. Извлечете максимума от телефона си докато шофирате с тази поставка за безжично зареждане, която ви позволява лесно да наблюдавате вашия смартфон, без да се налага непрекъснато да го включване в зарядното.

Технически характеристики:

  • Цвят: черен;
  • Модел: К9 002;
  • Работи с устройства с Qi или с преходник Вграден инфрачервен сензор и мотор-редуктор за прикрепяне на телефона;
  • Безжично зареждане;
  • Поддържа Qi стандарт;
  • Изходен ток 5V / 2A, 9V/1.67A.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Wirelles зарядно устройство тип стойка за кола с автоматичен сензор за захват на телефона;
  • 1 х Заряден USB кабел;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.