Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стойка за мобилни и GSP устройства с гъвкава връзка 15.5см и вакуум ST12

10,00 лв

Стойка за мобилни и GSP устройства с гъвкава връзка 15.5см и вакуум ST12 #06523

Описание:

Този нов вид стойка за автомобил ви дава максимална възможност за желаното позициониране на използваните от вас gps и мобилни устройства посредством стабилната си гъвкава връзка от 15.5 см, която може да бъде оформена по различен начин и  под различен ъгъл. Цялостно стойката позволява завъртане на устройствата на 360о, като същевременно с това дава възможност за позиционирането им в четирите посоки, без да има нужда от разглобяване на цялата стойка. За прикрепване към гладките повърхности на автомобила, стойката използва закрепване със силиконова вендуза, което е удобно, стабилно и не нанася повреди по арматурата. Държача за gps и мобилните устройства, използва четири зъба щипка с мощна скоба, която е в състояние да задържи стабилно по – голямата част от известните ни, че съществуват устройства. Във вътрешната част на щипките има допълнително релефно уплътнение, което повишава тяхната стабилност на задържане. Най – подходящото място за инсталиране на стойката е върху предното стъкло, но няма проблем с поставянето и върху таблото.

Особености:

 • Пълна мобилност – гъвкавата връзка от 15.5 см. осигурява пълна мобилност на устройствата, без необходимост стойката да бъде премествана;
 • 360о ъгъл на въртене в основата на щипката, за максимален комфорт;
 • Универсалност –Четири зъба щипка за закрепване, която поддържа възможно най – големия диапазон от размери на произведени устройства;
 • Устойчивост – проектирана с високо качество и устойчивост на износване;
 • Бърза инсталация – вакуумна система, която се поставя за минути, без нужда от използването на допълнителни средства и асистенции.

Дизайн:

Стойката е съставена от три основни елемента: основа със система за вакуумно закрепване, гъвкава връзка с дължина 15.5см, която може да приема различна форма и ъгъл на усукване, четири зъба щипка за задържане на мобилните и gps устройства. Основата е с кръгла форма и използва стабилно и защитено свързване с гъвкавата връзка, което предотвратява лесното прекъсване между елементите. Гъвкавата връзка е изработена по технология с усукана плетка, която позволява да променя своята форма и да я запазва. Гъвкавата връзка се свързва с четири зъбата щипка чрез ротативен елемент, който позволява освен свързването между двата елемента и завъртането на  щипката на 360о. За да се осигури максимална стабилност на захващането на четири зъбата щипка във вътрешната част на всеки зъб има уплътнение с релеф.

Технически характеристики:

 • Стойка за мобилни и gps устройства с гъвкава връзка 15.5см;
 • Цвят на продукта: Черен;
 • Материал на продукта: ABS/ABS+PC/PP.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Стойка за мобилни и gps устройства с гъвкава връзка 15.5см. и вакуум за автомобил;
 • Транспортна опаковка.
Удобство в колата със стойка за телефони и таблети
2021-10-13

Нещо такова си търсих,и ми хареса затова и си го познавам...

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.