Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Статив трипод за Ipod, Iphone , съвместим телефони, таблети и др. устройства ST48

76,00 лв

Статив трипод за Ipod, Iphone , съвместим телефони, таблети и др. устройства ST48 #08103

Описание:

Този статив е подходящ за iPad1, iPad2 и различни таблетни устройства, тъй като има възможност за коригиране широчината на скобата за закрепване до 25.5 см. Освен подвижната скоба триподът има възможност за регулиране на дължината си до 120 см от повърхността. Материалите, които са използвани за изработването му са нов вид инженерни пластмаси и метални примеси, които едновременно са естетични, леки и издръжливи. Лесен за сглобяване, разглобяване и транспортиране, този трипод осигурява възможност за гледане на клипове, четене, както и качествено заснемане на изображения и видео както на открито, така и на закрито. Статива създава удобство при осъществяване и на продължителни видео разговори, онлайн обучение, семинари и други дейности свързани с онлайн активности.

Особености:

Стойката за фиксиране на таблета може да се регулира едновременно според размера и дебелината на таблета, при което устройството устава стабилно и надеждно закрепено, без риск от изпадване. Основният стълб на трипода може да се разтяга и свива до 120см, а крайниците са проектирани с пластмасови подложки, които са ефективни и осигуряват удароустойчивост и стабилност без приплъзване при използване в различни среди. Изключително лесен за монтаж и използване този трипод, е стабилен с разглобяема конструкция на фиксиращата рамка. Много подходящ да използвате устройствата си в дома през свободното време за възпроизвеждане на звук и видео, като ви освобождава от необходимостта да държите през цялото време. Подходящ за видео уроци, позволява да се записва важна информация докато се възпроизвежда.

Дизайн:

Триподът има изчистен, минималистичен дизайн, като едновременно постига стабилност при поставяне на открито и закрито, както и лесно регулиране на височината и параметрите за закрепване на устройствата. Всички части на трипода са в черен цвят, в горната му част има удобен механизъм за регулиране на закрепването в зависимост от размерите, както и винтове за настройване на дължината. В долната си част статива има три крачета, които се използват за закрепването му, които му осигуряват стабилност и имат специални накрайници против приплъзване и случайно изместване. Триподът може да се използва както за гледане на клипове от устройствата, така и за заснемане на видео и изображения. Подходящ за всеки интериорен дизайн, може да се използва за поставка на домашните устройства за гледане на видеа в свободното време.

Технически характеристики:

  • Марка: IPEGA;
  • Тип: Трипод;
  • Модел: PG-IP097;
  • Приложим за: ipad iPhone таблет универсален;
  • Цвят: черен;
  • Тегло: 1,04 кг;
  • Материал: метал, пластмаса.

Съдържание на опаковката:

  • 1 брой Витална дамска брошка с висулки и раздвижени елементи;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.