Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комбинирана стойка за автомобил за таблет и смартфон ST38

28,20 лв

Комбинирана стойка за автомобил за таблет и смартфон ST38 #04253

Особености:

Представяме Ви комбинираната стойка за автомобил за таблет и смартфон Rundong auto accessories, модел R-5012. Тя ще Ви улесни в дългите пътувания. Вашите спътници вече няма да скучаят, а децата ще са най-доволни. Регулируемите държачи на стойката позволяват устройствата да се завъртат под различни ъгли. Предпазва от падане и надраскване. Устойчива е и няма опасност от вибрации и разклащане. Фиксира устройствата неподвижно.

Описание: 

Комбинираната стойка за автомобил за таблет и смартфон е подходяща за употреба по време на път. Децата или Вашите спътници, които са на задната седалка, ще се забавляват, гледайки филми, играейки любимите си игри, разглеждайки снимки. Ръцете им ще бъдат свободни и ще могат спокойно да се облегнат и да се наслаждават на нещо любимо. Може да използвате и навигация, с която да се ориентирате по-лесно. Приспособлението е изключително практично и полезно. 

Как функционира?: 

Монтира се много лесно и бързо, като се закрепя под облегалките на двете предни седалки. Може да се използва за смартфони, таблети, навигации и други подобни устройства. Тя е универсален тип. Съвместима е с почти всички устройства. Има настройки за различни позиции на смартфона или таблета, които са поставени в нея. След което може да се фиксират неподвижно с бутон. Не монтирайте на място, което би заслепило шофьора през нощта, а това би предизвикало инцидент на пътя. 

Дизайн: 

Поставката е изработена от висококачествена ABS пластмаса. Устойчива е, както на ниски, така и на високи температури. Тя е в черен матов цвят. Има дълъг експлоатационен живот. Състои се от две гнезда, предназначени за поставяне на таблет с ширина  18 см и смартфон с ширина 10 см. Дизайнът ѝ е стилен и изчистен. Размерите са компактни. Стойката може да се върти на 360 °, а устройствата, поставени в нея, да бъдат фиксирани.

Технически характеристики:

  • Марка: Rundong auto accessories;
  • Модел: R-5012;
  • Размери на поставката за смартфон: 4 см * 10 см;
  • Размери на поставката за таблет: 10,5 * см * 18 см;
  • Размер на опаковката: 12,2 см * 6,5 см * 54 см;
  • Тегло: 363 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комбинирана стойка за автомобил за таблет и смартфон.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.