Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стойка за телефон за волан на автомобил ST36

4,70 лв

Стойка за телефон за волан на автомобил ST36 #03338

ОСОБЕНОСТИ

Представяме Ви една изключително удобна поставка за телефон. С нейна помощ ще можете да закрепвате стабилно Вашето мобилно устройство към волана на автомобила. А това доста ще улесни ежедневието Ви.

ОПИСАНИЕ

Стойката е снабдена с регулируеми рамена, за да бъде съвместима с повечето познати мобилни устройства. Широчината на захвата варира от 55 см до 80 см, което ще рече, че пасва перфектно на 5.5 инчови телефони. Дизайнът ѝ позволява безпроблемно, лесно и бързо закрепяне към различни размери волани.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Стойката може да бъде местена навсякъде по волана, за да се предотврати неудобство при шофиране. За монтирането ѝ не са Ви необходими специални инструменти или умения. Силиконовите държачи гарантират, че поставеното устройство няма да бъде надраскано или повредено от механични въздействия. Дължината на лентата за закрепяне е 90 мм в отпуснато състояние.

ДИЗАЙН

Стойката е компактна. Изработена е от подсилена пластмаса. Има пластичен дизайн. Силиконовите ѝ държачи осигуряват стабилност. Стойката е в черно-червен цвят.

ТЕНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размери корпус: 75 мм * 40 мм * 25 мм;
  • Материал: подсилена пластмаса, силикон.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Стойка за телефон за волана на автомобил.
Удобство в колата със стойка за телефони и таблети

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.