Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тренди къс дамски топ с една раменна презрамка в различни цветове FZ24

30,10 лв

Тренди къс дамски топ с една раменна презрамка в различни цветове FZ24 #05957

Описание:

Топ с интересен дизайн, който има едно рамо, мека и еластична материя, която обхваща тялото плътно, с много къса дължина под бюста, откриващ коремната област. Подходящ за различни съчетания с поли и панталони с ниска и висока талия.

Особености:

Може да съчетавате потника с дънкови облекла, като къси панталони, такива с дължина 3/4 и 7/8, може да имат декоративни разрези или елементи, които да оформят интересен спортно – елегантен стил. Освен комбинацията с дънкови облекла и материи, може да го комбинирате с по – меки и летни материи, като класически панталони, дълги и къси поли, къси панталони. Подходящи са аксесоари в сребрист или златист цвят, като може да се използват няколко синджира с различна дължина, които да се насложат един върху друг, но със сходни елементи. Обеците трябва да следват същия стил на декорация или да бъдат по – дискретни и малки.

Дизайн:

Потникът има предизвикателен и оригинален дизайн, който със сигурност ще направи визията ви по – впечатляваща. Използва за по – стабилно закрепване една средно дебела презрамка, като оставя раменете, деколтето и рамото напълно открити. Меката еластична материя, обхваща тялото и очертава неговата форма. Коремът остава открит, тъй като е с по – къса дължина. Потникът може да се съчетава с разнообразни поли и панталони, което ще внесе разнообразие във визията ви. Потникът се предлага в шест от най - предпочитаните цвята, като може да изберете този, който отговаря най – точно на вашите предпочитания: черен, зелен, червен, бял, оранжев, електриково зелено. Класическите цветове като бял, черен, червен, са едни от най – лесните за комбиниране с други облекла, и същевременно имат много преимущества в изграждането на елегантна визия. Маслено зеленият цвят, е модна тенденция, която успешно се комбинира с дрехи в камуфлажен десен, което също е много популярно. Оранжевия и електриково зеленият цвят, придават повече атрактивност, привличат внимание, създават силно младежко излъчване.

Технически характеристики: 

  • Модел: Къса рокля с гол гръб;
  • Състав: Полиестер, акрил;
  • Размер: XS, S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/ Зелен/ Червен/ Бял/Оранжев/ Електриково зелено.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнал къс потник с едно рамо откриващ корема в различни цветове;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.