Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

А-симетричен изрязан топ с една тънка презрамка FZ40

33,10 лв

А-симетричен изрязан топ с една тънка презрамка FZ40 #05973

Описание:

Един топ с минималистичен и интересен дизайн, подходящ за горещите летни месеци, който ще подчертае вашата стройна фигура и с него ще изглеждате блестящо.

Особености:

Топът може да комбинирате успешно с къси и дълги поли от същата материя, дънкови или кожени, такива с висока или ниска талия. Освен с подходящи поли, топът може да съчетаете с къси и дълги панталони, които да бъдат дънкови или кожени. Топът има асиметрично деколте и интересен дизайн, което ви спестява нуждата от допълнителни аксесоари за врата. Може да добавите средно дълги масивни обеци с изразени летни декоративни елементи, широка гривна, колан с интересна тока. 

Дизайн:

Топът е изработен от мека и еластична материя, която обгръща плътно тялото като очертава формата му. Топът има асиметрично деколте, което оголва рамото и горната част на бюста, като се прикрепва с тънка презрамка която може да регулира неговата височина. В долната си част топът има подвижна лента, която открива част от кожата и може да бъде поставена под различен ъгъл. Топът има страничен шев, който набира  плата и по този начин очертава по – добре формата на бюста, като го прави да изглежда визуално по – закръглен. Топът е изключително къс и оставя открита долната част на тялото. По този начин  топът е подходящ да бъде комбиниран с къси поли и панталони, както с висока така и с ниска талия, в зависимост от вашите предпочитания и вкус. Този интересен топ, може да поръчате в три различни ексклузивни цвята: Черен, червен, оранжев. Черният цвят, ви прави да изглеждате по – слаби и елегантни, с него може да постигнете по - шикозна визия и е подходящ за съчетания със всички други цветове и материи. Червеният цвят действа стимулиращо на сетивата на околните и насочва вниманието им към вас. Това е сигурен начин да се откроите от другите и да бъдете забелязани. Оранжевият цвят засилва вашето младежко излъчване, той е особено подходящ и в тон с горещите летни месеци.

Технически характеристики:

  • Модел: Къс топ с една презрамка;
  • Състав: Полиестер и акрил;
  • Размер: XS, S, M, L;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Оранжев.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къс топ с една презрамка и подвижна лента в долния край;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.