Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски топ с оголено рамо, един дълъг ръкав и скъсена дължина FZ13

30,70 лв

Дамски топ с оголено рамо, един дълъг ръкав и скъсена дължина FZ13 #05941

Описание:

Един много интересен дизайн за топ с оголено рамо, който действа предизвикателно и подчертаващо фигурата. Той има дълъг ръкав, но същевременно другата му част е с напълно оголено рамо. Дължината на топа е до под бюста, като остава открита зоната на корема. Материята е мека и еластично и очертава формата на тялото.

Особености:

Може да съчетавате топа с поли и панталони с различна дължина както и с различен тип материи. Модела може да съчетавате успешно с дънкови облекла като къси панталони, 7/8, 3/4 , които имат декоративни разрези и елементи, но същевременно може да го комбинирате с по – класически обикновени панталони и поли от еластична материя.

Дизайн:

Модела е с не традиционен дизайн, който ще ви отличи от останалите обикновени модели. Той е възможност да притежавате уникално излъчване и стил, който се различава от традиционния. Има дълъг ръкав, но същевременно оставя другото рамо напълно открито, като ви прави да изглеждате по – предизвикателни и сексапилни. Материята на му е много мека и удобна, тя нежно обгръща тялото и пресъздава неговата форма. Дължината на топа открива корема и ви дава възможност да покажете своята добра форма и поддържана фигура. Съчетанията с този топ ви прави да изглеждате по – слаби, елегантни, визуално издължава фигурата. Изключителният дизайн на този топ, предизвиква голям интерес, поради което се предлага в шест различни цвята. По този начин получавате голяма възможност за избор, според своите предпочитания и необходимост: черен, сив, червен, телесен, бял, зелен. Черен цвят – прави ви да изглеждате по – слаби и елегантни, много подходящ за вечерни събирания и клубове. Сив цвят – класически цвят, подходящ за по – артистични събития, прави ви по – загадъчни и засилва излъчването на интелигентност. Червен – подчертава вашия сексапил, с този цвят ще се откроявате от другите по – лесно, ще привличате повече внимание. Телесен цвят – придава ви по – изискан и интелигентен вид, изглеждате по – фини и елегантни. Бял цвят – контрастира с тена на кожата и подчертава летния загар. Зелен цвят – подходящ за съчетания с други облекла в същата тоналност, създава ви по – свежа визия.

Технически характеристики: 

  • Модел: Къс еластичен топ;
  • Състав: Памук;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/  Сив/ Червен/ Телесен/ Бял/ Зелен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къс еластичен топ с едно рамо и дълъг ръкав;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.