Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Музикална Bluetooth саксия

22,00 лв

Музикална Bluetooth саксия #01362

Особености

Музикалната саксия е иновативен и оригинален уред, който Ви позволява да слушате музика или да имитирате свирене на пиано, докато отглеждате истински растения в нея.

Тя е изработена е ABS термопластичен полимер, който е изключително устойчив на дълготрайна употреба. Има изчистен дизайн с яйцевидна форма и се предлага в бял, неутрален цвят. Така е подходяща за всякакъв интериор и обстановка. Има малък и компактен размер, можете да я поставите на прозореца, на масата или нощното шкафче.

Този очарователен домашен аксесоар е креативна алтернатива на стандартните съдове за цветя. Вие можете да засадите всяко растение в него, като позволява нормална поддръжка и поливане.

Има меки гумени крачета, които го правят стабилен, без да се хлъзга дори и поставен на гладка повърхност. Основното предимство на изделието е безжичното свързване с Bluetooth. Чрез него имате достъп до файловете в смартфона си, а продукта се превръща в тонколона.

Благодарение на вградения субуфер, разположен от долната страна получавате плътен звук. Изделието, освен оригинален аксесоар е и средство да стимулирате растежа на цветята, като пускате успокояваща музика.

Екстри

Музикалната саксия има специален сензор, разположен от вътрешната страна, който усеща и най-леките движения на растението. Докосвайки листата му Вие ще „свирите“ на пиано. Уредът има приложени стандартни шаблони с популярни мелодии.

Докосвайки листата, поотделно или заедно сензорът усеща Вашето движение и уреда възпроизвежда отделни тонове. Това е идеален начин да забавлявате децата и да развиете страстта им към музиката.

Изделието предлага и няколко режима на осветяване с цветни светлини. Можете да избирате между топла и студена светлина, а чрез специални сензори тя премигва в ритъма на музиката.

Единият от режимите включва преливане на цветовете, като преминава през пълна гама от 7 различни цвята. Това става само с натискане на един бутон, а нощното осветяване може да се изключи с докосване на растението.

Приложение

Продуктът е интересен избор за подарък. Подходящ е за всякакви възрасти и е безопасен. Може да се използва и от малки деца. Украсете дома си с иновативен аксесоар или изненадайте приятелите си с неповторим подарък.

Подходящ е за любители на цветята и тези, които полагат специални грижи за техния растеж. Изделието ще ускори растежа и цъфтенето им през цялата година, предлагайки успокояващ стимул, чрез музика.

Технически характеристики

 • Материал: ABS корпус;
 • Свързване: Bluetooth;
 • Съвместимост: Смартфон, таблет, Mp3 плейър;
 • Вградена батерия: Да;
 • Субуфер: Вграден;
 • Сила на звука: 95 dB;
 • Режим на работа: Пиано, музика;
 • Режим на осветяване: Топла и студена светлина, преливаща светлина, нощен режим;
 • Размер: 117 х 114 х 114 мм.

Какво ще откриете в опаковката

 • Музикална саксия с Bluetooth;
 • USB кабел;
 • Инструкции за употреба на руски и български език;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Bluetooth колонки за телефони и таблети

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.