Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Solar Charger Водоустойчиво соларно зарядно 5000mAH TV160

21,40 лв

Solar Charger Водоустойчиво соларно зарядно 5000mAH TV160 #03334

ОСОБЕНОСТИ

Зарядното е съвместимо за работа с различни устройства като телефони, смартфони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства, Bluetooth Handsfree, IPad. То ще улесни ежедневието Ви. Вече няма да се притеснявате, че няма къде да заредите батерията си.

ОПИСАНИЕ

Соларното зарядно е снабдено и с фенер. Важно е да знаете, че захранващият кабел в комплекта е предназначен само за зареждане на външната батерия. Затова използвайте този от комплекта с преносимото устройство, което ще зареждате.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Батерията на зарядното е литиево-полимерна – 5000 mAh. Може да се зарежда по два начина – чрез слънчево зареждане или от електрическата мрежа. Зарядното има соларен панел. Слънчевото зареждане е 5V / 200mAh. Има и USB вход и мини USB вход за зареждане по втория начин. Времето за достигане на пълен заряд при AC зареждане е около 6-7 часа. А при зареждане чрез слънчева светлина е около 20 часа. Акумулаторната батерия има цикъл на зареждане около 500 пъти.

ДИЗАЙН

Зарядното има гумирано водоустойчиво покритие. Удобно е за захващане. Предлага се в три цвята – жълт, зелен и син. Има красив и елегантен дизайн. Снабден е с със светлинен индикатор, който показва нивото на заряда. За повече удобство има карабина за окачване на панталон, колан, раница или друго подходящо място. Също така има и старт бутон.

ТЕНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размери на продукта: 143 мм * 75 мм * 15 мм;
  • 1.2W Monocrystalline Solar Panel;
  • Dual USB / Micro (Input 5V / 1A);
  • Input: DC 5V / 1A;
  • Dual USB изход: DC 5V / 1A и DC 5V / 2.1A.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Водоустойчиво соларно зарядно Solar Charger.
Как да не оставаме без батерия на телефона

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.