Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Minion

29,99 лв

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Minion #04813

Особености:

Забравете за моментите, в които батерията на смартфона или таблета ви е изтощена и то точно, когато най-много ви е нужна. Подарете си външна батерия с иновативен дизайн, която не само, че ще зареди бързо вашите устройства, но и ще внесе забавно настроение в сивото забързано ежедневие. Тя има формата на симпатичен анимационен герой - Миньон. Би била чудесен подарък и за децата, които използват смартфони, за да имат постоянна връзка с родителите си, докато са на училище. А защо не и за възрастните, които обичат различното и носят все още детското в себе си. Съвместима е устройства захранвани с литиево-йонни батерии като таблети, смартфони, Mp3 Player-и, Ipad, както и с някои цифрови фотоапарати и преносими устройства за игри. Благодарение на нея ще зареждате своите устройства все по-рядко. Причината е, че повечето от тях се нуждаят от едно зареждане, за да могат да работят един ден. Дори  понякога се налага и по-често зареждане, а това започва да влияе на качеството на работа на батерията и скъсява нейния експлоатационен живот. 

Описание: 

Батерията издържа на зареждане при температури от 0 градуса до 4 градуса. При разреждане издържа от -25 градуса до  60 градуса. Времето необходимо за пълното ѝ зареждане отнема около 4-5 часа, с помощта на външно зарядно устройство. 

Как функционира?

Лесно се зарежда през USB вход на преносим или настолен компютър, или адаптер с параметри 220V-5W-0,5A. Автоматично изключване при напълване на батерията с ток. 
При включване на батерията към телефон, той автоматично стартира зареждането. След зареждане - автоматично се изключва. При погрешно включване, има режим, който прекъсва захранването, за да предпази от инциденти. Има защита от пренапрежение, защита за максимален изходен ток, защита от изходно пренапрежение, както и защита от презареждане на елементите. 

Дизайн:

Дизайнът на батерията е доста закачлив и забавен. Външната част има формата на симпатичен миньон в жълто. Изработена е от PVC материал и гума. Това я прави изключително устойчива. Размерите ѝ са компактни и удобни. Идеална за пътуване, когато невинаги разполагате с друга възможност за зареждане. 

Технически характеристики:

 • Капацитет: 8800 mAh;
 • Конектори: Micro USB, стандартно USB;
 • Интерфейс: единичен USB 2.0;
 • Вход: DC 12-24V, 36V (макс.);
 • Изход: DC 5V 1A, 2.1A (макс.);
 • Работна температура: -20 ~ +60 (℃);
 • Температура на съхранение: от -25 до +60 (℃);
 • Коефициент на влага: ≤85%;
 • Сертификат: CE, ROHS, FCC.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Външна батерия Cartoon mobile power supply, Minion;
 • USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Външни батерии

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.