Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Портфейл - органайзер за пари, карти, смартфони и функция на зарядно TV656

16,80 лв

Портфейл - органайзер за пари, карти, смартфони и функция на зарядно TV656 #05543

Описание:

Ако сте почитатели на технологиите и искате да повишите своя имидж, този портфейл, е една нова уникална технология, която ще направи живота ви по - лесен, ще подобри вашето ниво на професионално излъчване и ще стане верен спътник в пътуванията ви в страната, чужбина, за удоволствие или за бизнес. Портфейлът разполага с пет отделения тип джобове, където лесно може да се организира съхранението на вашите пари в брой, кредитни карти, устройства като смартфони и таблети. Освен стилен и елегантен дизайн, портфейла ще ви предложи възможност да зареждате своите устройства по време на пътуване, бързо и на момента, когато те имат нужда от това.

Особености:

Портфейлът разполага с достатъчно мощност за да зареди до две устройства едновременно, като е напълно съвместим със iPhone, Samsung , всички останали смартфони, таблети и дребни електрически устройства. Тази опция на портфейла – зарядно, ще ви даде възможност за спешно зареждане на всички ваши устройства от този тип по време на пътуване, като няма да има нужда да се притеснявате повече от това, че може да изгубите връзка и възможности за комуникация поради ниско ниво на батерията си. Портфейлът има алуминиев корпус и предлага защита от известните RFID технологии, които получават данни от карти и устройства със злонамерена цел. Използвайки портфейла, вие бивате защитени от източване на лична информация от вашите мобилни устройства, от злоупотреба с финансовите средства по вашите дебитни или кредитни карти, тъй като RFID, позволява те да бъдат използвани без вашето знание и разрешение и това може да доведе, до неприятни изненади и ситуации. Портфейла RFID с технология ще предпази вашите устройства и финанси от злоупотреба с тях.

Дизайн:

Портфейлът има супер тънък дизайн, той е много лек и за да бъде организирано всичко в него по възможно най - добрия и компактен начин, използва джобове тип акордеон. Този модел на организация, позволява да се сместят максимално много обекти в минимално пространство. По този начин вие имате един тънък, лек и компактен портфейл - зарядно, в който се побира всичко необходимо по време на вашето движение.

Технически характеристики:

  • Вид на продукта: Портфейл органайзер и зарядно;
  • Материал: Алуминий;
  • Захранване: Вградена батерия 2500 mAh;
  • Размери: 11х7 см;
  • Цвят: Черен, червен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Куфарче органайзер за пари, кредитни карти, смартфони и с функция зарядно;
  • Транспортна опаковка,

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.