Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компактно зарядно мр3 плеър, радио и хендсфрий за всички на път T11 HF17

39,99 лв

63,00 лв

-37%

-23,01 лв

Компактно зарядно мр3 плеър, радио и хендсфрий за всички на път T11 HF17 #01456

Особености

Искате да слушате „Спорт и музика“ на път за кратък уикенд, да припявате с глас на любимите си записи, а трябва да заредите и телефона, и таблета на детето, a за жалост в автомобила има само едно място за зареждане? За радост, вече разполагате с компактния трансмитер на една от водещите в тази сфера компании -  Siparnuo.

Многофукционалност във възможно най-малък размер, определено е водещ мотив за производителите, които са събрали в по-малко от 10 см, всичко необходимо за едно добро преживявае по време на път. Изработен от висококачествен полимер, моделът разполага с мини-LED екран, на който ще получите информация за използваната в момента връзка, честотата на радио-станцията и силата на звука.

Опростен и лесно достъпен интерфейс ще ви позволи без проблеми да сменяте радиостанции, песни или да превключвате между различните видове връзки. Отстрани на корпуса са разположени двата порта за зареждане на устройства с USB 2.0, както и четеца за micro SD (TF) карта.

Когато шофираме трябва да съсредоточим цялото си внимание на пътя, но понякога се налага да проведем важен телефонен разговор. С този продукт, това ще се случи без проблем. При входящо повикване приемате обаждането само с едно кликване.

Музиката ще бъде автоматично спряна по време на говорене, а благодарение на инсталираната CVC технология, странични шумове, като например свистящия при отворен прозорец вятър, ще бъдат заглушени. Кънтящото еко от купето също ще бъде редуцирано и вие ще може да разговаряте ясно и спокойно без трудности.

За разлика от повечето подобни устройства, този модел на Siparnuo, възпроизвежда не само MP3, и WMA файлове, но и по високия стандарт FLAC, истинско удоволствие за почитателите на супер качествения звук. Има и аудио изход за слушалки или допълнителни колонки.

Технически параметри

  • Модел: мултифункционален трансмитер Siparnuo;
  • Налични портове: USB 2.0 (два), micro SD (TF), audio;
  • Безжична връзка: Bluetooth V3.0+EDR, честота: 2.402-2.480GHz;
  • Обхват на връзката: 5 метра;
  • Радио: УКВ 87.5-108.0MHz;
  • Поддържани файлове: MP3/WMA/FLAC.

В комплекта

  • 1 брой трансмитер
  • 1 аудиокабел
  • Инструкции за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.