Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Трансмитер зарядно с МР3 плейър, радио и Bluetooth връзка HF25

39,00 лв

46,80 лв

-17%

-7,80 лв

Трансмитер зарядно с МР3 плейър, радио и Bluetooth връзка HF25 #02158

ОСОБЕНОСТИ

Последните модели автомобили са все по-компактни и технологизирани, предлагащи много удобства и забавления по време на път. Ако обаче не може да си позволите нова кола, представяме ви мултифункционално устройство, което също ще “въведе” вашето пътуване в новата технологична ера на съвсем позволима цена.

МS7 е мини уред, чрез който да контролирате музиката в купето, да отговаряте на повиквания без да държите телефона, да зареждате устройства с USB. Разполагате със слот за micro-SD (TF) карта, изход за слушалки и радио-предавател.


Дизайн и външен вид


Изделието идва в изчистена, ергономична форма, удобна за захват и стеснена от страни за спестяване на така ценното място на таблото. На горната му част са разположени дисплей, бутон за хендсфрий слушалката, както и двете копчета за навигация напред и назад.

Под тях, от долу, ще намерите AUX изхода за слушалки и TF слота. Долната издължена част е предназначена за включване към електрическата запалка на автомобила.

Изделието е решено в класическите черен, червен и сив цвят с металически отблясък и минималистичен дизайн.

Екранът в горната част е с размер 3 см в диаметър (1,2 инча) и свети в синьо. На него са изобразени вида на връзката, какъв е източникът на сигнал, името не песента или честотата на радиостанцията.Вижда се и нивото на звука, което се контролира с големия бутон в средата.


Функции и управление


Макар и малък по размер, уредът разполага с няколко опции, особено полезни, за хората на дълъг път или тези, които прекарват по-голямата част от деня “на колела”.

Всички знаем, колко бързо се изтощават батериите на съвременните електроники и затова MS7 е с включени два USB порта, през които да зареждате смартфони, таблети или други мобилни устройства. Може да следите волтажа на зареждащия ток, изписан на дисплея.

Едно пътуване не е същото без музика в колата. Ето защо разполагате с четири различни възможности да слушате любимите си изпълнители. Специалният micro SD изход позволява директното зареждане на музика записана на подходящата карта. Имената на песните се изписват на екрана, като местите напред или назад плейлистата чрез съответните копчета. Другият начин е да включите Bluetooth връзката към смартфона или таблета и да влезете в ролята на дистанционнен диджей. Подобно действие може да извършите и при свързването с USB или друга техника, разполагаща с AUX изход.

Допълнително, съществува и варианта просто да си пуснете любимата радиостанция и да се насладите на избора на редактора.

Безопасността по време на път е тема, която вълнува всеки шофьор. MS7 ще ви позволи да бъдете отговорен водач, без да пропускате важните повиквания. Само с едно движение ще включите опцията за хендсфрий и без проблеми ще говорите, съсредоточени върху пътя. Уредът поддържа и опцията за идентификация на обаждащия си, която ще бъде изписана на дисплея.


Технически характеристики:

 • Модел: MS7;
 • Екран: 3 см (1.2 инча);
 • Поддържа: TF карти до 32GB, USB 2.0 външни дискове до 32GB, Bluetooth V3.0+EDR свързване до 10 м с протокол A2DP при честота 87.5 - 108MHz;
 • Възпроизвеждани формати: MP4,WAV,WMV;
 • Зареждане: 5V / 2.5A;
 • Възпроизвеждащ волтаж: 12 - 24V;
 • Размери: 10.80 x 8.00 x 4.00см (дължина/широчина/височина);
 • Тегло: 70 гр.


В опаковката:

 • 1 брой устройство;
 • Ръководство за употреба;
 • Гаранция 12 месеца.
2018-10-16

Уникален продукт с отлично качество. Препоръчвам горещо!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.