Facebook Conversion

Трансмитер за кола T10 Bluetooth Car Kit MP3 Player HF9

Особености

Трансмитерите за коли са отдавна известни заместители на Mp3 плейърите за автомобили, като използват радио честотите. В случай, че Вашият няма такъв, то това устройство ще Ви позволи за слушате музика свободно директно от телефона си или от карта с памет.

Благодарение на добрата си свързаност и интеграция то предоставя повече възможности за използване. С вграденият си Bluetooth с обхват до 5 метра, Вие мигновено се свързвате безжично към телефон, таблет или компютър. Не е необходимо да търсите устройството си всеки път, достатъчно е да осъществите връзката веднъж, като занапред това ще се случва автоматично.

Трансмитерът функционира като стандартен плейър за автомобил, като открива свободните честоти на FM радиото и по-този начин Ви спестява необходимостта от друго скъпо оборудване. Достатъчно е да откриете неизползвана честота и вече ще чувате музиката от смартфона си. Работи с всички радиа.

Едно от най-големите му предимства е опцията за зареждане на други устройства докато го използвате, като прости ги включите с USB кабел. Самият продукт се захранва директно от зарядното на автомобила.

Също така може да се използва като handsfree , за да водите безопастни разговори докато шофирате.

Ще го получите с 1,44 инчов дисплей, който ще Ви показва възпроизвеждания в момента файл.

Екстри

Предвидена е опция за TF карта с памет, от която директно да пускате музика. Това е изключително удобна опция, в случай, че нямате достатъчно памет на своя телефон или таблет.

Изделието използва CVC технология за намаляване на звуците от фона, околният шум или този от пътя по време на движение. Така ще чувате ясно, с увеличена акустика.

Благодарение на подвижната глава, която може да се наклони до 90 градуса, лесно ще нагласите уреда в удобно за Вас положение, без значение къде е поставен.

Уредът има вход/изход за аудио кабел, като така можете да го свържете с външен Mp3 или Mp4 плейър. В опаковката ще намерите такъв кабел с дължина 60 см.

Устройството се инсталира лесно, просто го включвате в захранването, а управлението се извършва само с няколко бутона разположени на дисплея.

Приложение

Подходящо за слушане на музика с добро качество, докато пътувате. Идеален заместител на скъпите части за кола, като е съвместим с почти всички марки. Идеален за хора на които се налага да водят разговори и докато пътуват.

Технически характеристики

 • Свързване: Bluetooth 3.0, USB;
 • Интерфейс: TF карта памет, Audio Input/Output -3,5мм;
 • FM Честота: 87.5MHz - 108.0MHZ;
 • Аудио формати: MP3, WMA, FLAC;
 • Обхват: 5м;
 • Дисплей: 1,44 инча;
 • Захранване: 5V, 2,1 А.

Какво ще намерите в опаковката

 • Mp3 Трансмитер за кола;
 • Аудио кабел 60 см;
 • Техническо ръководство на български и руски език;
 • Гаранция 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Трансмитери за кола

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.