Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

C83 – Двойно USB зарядно за автомобил с хендсфрий HF12

57,00 лв

79,00 лв

-28%

-22,00 лв

C83 – Двойно USB зарядно за автомобил с хендсфрий HF12 #01397

Особености

Съвременните  телефони улесняват живота и не са малко хората, които вършат половината от работата си чрез тях. Но батериите им се изощават бързо и е хубаво винаги да имаме подръка зарядно. Малкото бижу, което ви представяме е компактен уред – едновременно чарджър за автомобил и хендсфрий - и определено ще улесни живота ви.

С83 е изработен от смесени материали - мед и нов вид полимер, който е с висока термична устойчивост и е безвреден за природата. Дизайнът е елегантен и изчистичен, с красив хромиран вид и цветово разнообразие.  Устройството е съвместимо със запалките на превозни средства в над 150 страни и също така може да го използвате като чукче за разбиване на стъкло в случай на опасна ситуация.

Включен по време на движение, моделът може да зарежда два смартфона, таблети, GPS-и и др. едновременно. Специалната му разработка позволява равномерно разпределение на необходимия волтаж към двете устройства, което осигурява пълноценно, безопасно и щадящо батерията зареждане.

Това, което прави C83 наистина незаменим помощник е включеното в пакета хендсфрий. С два пластмасови наушника, които се сменят и почистват много лесно, този незабележим помощник ще улесни неимоверно ежедневието на всеки, който трябва да „носи две и повече дини под мишница“.

Вградената multi-point интеграционна система му позволява да се съвмести едновременно с два телефона, изключително удобство за тези, които използват различни устройства за професионалния и личния си живот. Ясен звук и силен микрофон ще ви осигурят нормална чуваемост, без да бъдете смущавани от шума в колата.

Интелигентната система за връзка отнема само 3 секундни, за да се прехвърли разговора към хендсфрийто, затова не е необходимо да го носите на ухото си през цялото време. Без зареждане батерията ви осигурява 6 часа разговори и до 150 часа в режим на стендбай, а за да възстановите нейния капацитет ще ви е необходим само час и половина. Специалният светлинен индикатор ще ви алармира за ниските нива на батерията.

Инсталираният в слушалката Bluetooth 4.0 чип е универсален и е съвместим с почти всички видове електронни устройства, поддържащи такава връзка. Съвеместим  е както с Android, iOS и Windows операционни системи.

Технически характеристики

  • Модел: С83;
  • Материал: ABS полимер, мед;
  • Връзка: USB (2 изхода), Bluetooth 4.0;
  • Размери: 35 мм широчина на горната страна, 20 мм на долната страна, 10 мм височина;
  • Тегло: 95.2 гр.

В комплекта

  • 1 слушалка-хендсфрий;
  • 2 наушника;
  • 1 зарядно за автомобил;
  • 1 упътване за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.