Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон

29,00 лв

Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон #00281

Удобна сак-раница за ховърборд

Вече сте част от куул обществото, което прави крачка напред в бъдещето, заменяйки традиционните начини за предвижване в градски условия с модерните и удобни ховърбърдове. Но колкото и да се чувствате сякаш летите по улици и тротоари, проблемът с това как съхранявате и носите любимита си придовка все още не е разрешен. Ние ви предлагаме търсеният отговор – специална чанта, с дизайн идеално пасващ на всички стандартни модели машинис размер на гумите от 6.5 инча.

Изработена от здрав найлон, чантата е предвидена да издържа тежестта на ховърборда и зарядното за него. Почиства се лесно от прах и може да се пере в машина при ниски температури. Оборудвана с удобни презрамки с подплата може да я носите като раница, но има и компактна опция, която ви позволява да съберете дръжките и да я носите през рамо като сак.

Характеристики:

 • Размери: 58 х 18.5 х 17.8 см (22.9x 7.3x7 инча);
 • Тегло: 330 грама;
 • Материал: найлон.

В опаковката:

1 брой чанта

Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 10 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 11 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 12 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 13 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 14 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 15 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 16 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 17 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 18 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 19 Чанта тип сак за ховърборд от издръжлив найлон 20
Части за ховърборд
2017-05-25

Взехме ховърборд от вашия сайт. Пристигна и няколко дни по-късно решихме, че ще ни трябва и чанта. С нея ховърборда може да се носи лесно и да се предпазва от надиране.

  2017-03-26

  мн е якк

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Ховърбордове

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.