Търсили ли сте начин да пазарувате високотехнологични джаджи, но на цени, които няма да ударят бюджета Ви? Ако е така, то сте попаднали на правилното място, защото 4sales.bg е най-големият вносител на електроника от Китай за България.

Онлайн магазинът постоянно обновява своя продуктов каталог с нови, все по-търсени предложения.

Евтините продукти имат огромно търсене и успяват да отговорят на очакванията потребителите. Това е така, защото те са тествани преди да бъдат поръчани. Зад online платформата стои екип, който се грижи за проучването на пазара и избора на подходящи производители.

Поддържаната наличност, особено за най-търсените предложения, е постоянна, тъй като разполагаме със собствен склад. Успешното ни партньорство с различните производители е резултат на дългогодишна комуникация. За да предложим на своите клиенти най-добри условия ние поддържаме свой офис в Китай и постоянно разширяваме контактите си, привличайки нови партньори.

Защо директно от вносителя?

Всички ние пазаруваме вносни изделия, но не се замисляме за надценката, която плащаме в ролята си на краен клиент. Избирайки търговец, който сам внася стоката си, Вие получавате много по-изгодна цена – без надценки и излишни такси.

4sales.bg е уебсайт, който гарантира за качеството на продуктите и задължително предлага гаранция и собствен сервиз. Ние не влизаме в ролята на посредник, а сами обслужваме гаранцията, която предлагаме.

Не на последно място, имайки поглед върху тенденциите на пазара сме крачка напред, предлагайки едни от най-търсените джаджи в България.

Електроника и високотехнологични продукти

В нашият фокус винаги са попадали високотехнологичните уреди, които са не просто аксесоар, а необходими и полезни устройства. Наред с визията, подбираме предложенията си според тяхната функционалност.

Някои от основните категории, върху които сме се концентрирали са:

  • Видеонаблюдение;

  • Технологии за здравето;

  • Таблети и телефони;

  • Уреди за дома;

  • Сувенири и мода.

Едни от най-необходимите в съвременното ежедневие автоаксесоари, които можете да откриете в магазина са видеорегистраторите, парктрониците и навигациите. Сред най-желаните продукти попадат и камерите – мини, екшън и IP, както и устройствата за медия стрийминг, като ТВ бокс сетовете и периферните устройства.

С нарастващото желание за по-здравословен и комфортен живот, популярност набират и масажорите за тяло със специални функции, както и смарт часовниците и умните гривни.

Хитовите продукти

Струва си да отбележим кои са устройствата, които завладяват пазара у нас. Това са таблетите - с изразена тенденция към 10 инчовите, Wi-Fi антените и екстендърите, и конверторите на видео сигнал.

Музикалните фенове и караоке почитателите се насочват към Bluetooth тонколони, които могат да им осигурят мощен звук и необходимата мобилност.

Абсолютен фаворит са дроновете с качествени HD камери, автоматизирано управление и мини дроновете за деца.

За децата

За децата магазина предлага:

  • Игрови конзоли и портативни електронни игри;

  • Джойстици, които са съвместими с Android и IOS смартфони;

  • Технологични играчки с дистанционно управление;

  • Ховърбодове и скутери.

Какво е характерно за българските сайтове за китайски стоки онлайн

Особеното при тях, е че те зареждат китайски стоки на едро и поддържат голяма складова наличност на продуктите, което позволява по-бързото изпращане на конкретен продукт до неговия поръчител. Един такъв български сайт за китайски стоки е онлайн магазинът 4sales.bg. Всички продукти от него са на склад в България и в същото време те са изключително евтини и достъпни за всеки българин. Това всъщност е характерно и за всички български вносители на китайски стоки, но какво не знаем още за тях?

Това, което не знаете за китайските стоки

Ако до скоро потребителите подхождаха с недоверие и предпазливост към продукцията от Китай, то днес, особено след успеха на световни платформи като Aliexpress, пазаруването на китайски изделия не изглежда толкова несигурна инвестиция.

Ключът към избора на качествено изделие е в селекцията на търговеца – този, който залага на доказани фабрики и износители за света.

Азиатскoто производство на електроника и high-tech устройства е водещо в света през последната година, като се очертава и 10% ръст за всяка следваща. Това е основната причина качеството на стоките да е много по-високо от познатото до скоро. Навлизайки и на Европейските пазари азиатските износители все повече подобряват своите продуктови предложения, предлагайки по-прецизна изработка и повече иновация.

Разпространеното виждане, че ниските цени са резултат от нискокачествена изработка, е най-често грешно. Ниската стойност на внасяните изделия, се поддържа благодарение на масовата продукция в огромни количества и липсата на посредник между клиентите и износителя.

Тук ще разбием и още един мит за пазаруването на китайски джаджи и той е, че доставката е бавна, сложна, несигурна и ангажираща с големи количества. Това съвсем не е така, тъй като от онлайн магазин 4sales.bg можете да поръчате:

  • Всеки избран артикул на едро или дребно, в количество избрано от Вас;

  • За срок не повече от 45 дни;

  • Без да се ангажирате с обмитяване, други процедури на внос и бюрокрация;

  • Всеки продукт избран от друга платформа, без значение дали е българска или чуждестранна;

  • Без да се налага да проучвате износителите и фабриките – ние правим това вместо Вас.

Разгледайте огромното разнообразие от устройства и джаджи на нашата платформа и вижте кои са най-търсените предложения. Възползвайте се от предимствата на директния внос още днес.